El ‘tècnic miracle’ del Cerdanyola

Dos ascensos consecutius han col·locat al modest Cerdanyola Vallès a la Divisió d’Honor juvenil. Gesta heroica per a un grup dirigit per Lluis Macià i per a una entitat que sempre mira cap al seu futbol formatiu

EDUARDO BERZOSA
Lluis Macià, Cerdanyola
Lluis Macià, tècnic del Cerdanyola juvenil // FOTO: Cerdanyola

“Plorant només a casa”, va comentar el tècnic del Cerdanyola juvenil, Lluis Macià, el passat 6 de Maig a ‘Cerdanyola al dia’ la seva reacció en assabentar-se que el seu equip entrava en l’elit dels juvenils espanyols. Els més grans acudiran a casa dels vallesans després de dues campanyes consecutives en les quals aquest brau equip ha guanyat el seu merescut lloc. “Costa de creure que la propera temporada puguin venir a Cerdanyola els millors equips d’Espanya. L’hem tornar a liar”, va afegir.

Cerdanyola Vallès, Macías
Nou equip a la Divisió d’honor juvenil // FOTO: Cerdanyola Vallès

Ara, conscient que “la nostra meta serà lluitar per la permanència”, el primer és assimilar aquesta nova realitat. “És increïble, costa creure que puguem estar tant a dalt en tan sols dos anys, però suposa una satisfacció i un orgull immens per al club i per a mi. És un somni poder estar en la màxima categoria i la defensarem amb la màxima il·lusió i humilitat; cal gaudir d’una experiència única”, comenta.

Sense saber “el grup que tindrem perquè s’escolten moltes coses”, Macià creu que estem davant una DHJ “molt competitiva i amb molt de talent” i amb noves mesures que es poden prendre com la de poder realitzar cinc canvis. Lluís té una gran referència en l’estructura del club que dirigeix Toni Carrillo en el primer equip.

Cerdanyola, Macià
Equip de col·laboradors del tècnic vallesà // FOTO: Cerdanyola V-