El tècnic del Cornellà, Jordi Roger, adverteix als seus jugadors

MANUEL SEGURA
msegura@futbolcatalunya.com

L’entrenador del Cornellà, Jordi Roger, explicarà les seves conclusions als seus futbolistes aquest dilluns després del dur correctiu sofert a Les Grases contral el Santfeliuenc. “Tinc 20 jugadors, és a dir, dues fitxes lliures”, va dir quan l’equio va patir una merescuda derrota (la tercera

El técnic 'verd' Jordi Roger conversa amb el seu equip // FOTO: futbolcatalunya
El técnic ‘verd’ Jordi Roger conversa amb el seu equip // FOTO: futbolcatalunya

Poques vegades es veurà a la UE Cornellà oferir una primera part tant pèssima com la que va disputar dissabte passat a Les Grases de Sant Feliu. I poques vegades es veurà també a l’equip verd acabar penjant pilotes amb insistència sobre la porteria contrària, però així va passar i va provocar la dura reflexió del seu tècnic, Jordi Roger. Va ser gairebé un monòleg. Respostes llargues davant preguntes evidents que van mostrar el malestar de l’entrenador, que està obligat a donar sempre una bona imatge i no només guanyar.

El Santfeliuenc va posar més il·lusió, més actitud que nosaltres, van treballar i van córrer més que nosaltres i han fet ‘tot’ més que nosaltres i, quan un equip fa més per guanyar, normalment guanya. Sabíem tots que venir a aquest camp era molt complocat, encara que els jugadors encara no ho han entès. No hi ha excuses i el Santfeliuenc és just vencedor encara que ens hagin anul·lat dos gols amb empat a zero, però en línies generals la primera part va ser d’ells mentre que en la segona ho hem intentat més nosaltres”.

Va donar la sensació de que no es tractava d’un equip que dirigia Jordi Roger.

Vaig tenir la mateixa sensació ja que els meus equips competeixen i van a per totes. Aquí tinc a algun jugador que encara no s’ha assabentat que som el Cornellà i hem de treballar tots. Som el Cornellà i encara molts no recorden quant va costar arribar l’any passat on vam arribar i sembla que ara hem de guanyar amb la samarreta.

Una petita inflexió per prendre aire i Roger torna a la càrrega.

Tinc 20 jugadors, és a dir, dues fitxes lliures encara i ho tinc claríssim: que corrin igual que el contrari. Hi ha algú que encara que no ho entén. Estic molt content de la trajectòria de la Lliga excepte de la primera part del Cerdanyola, però venim a Sant Feliu i ens passen per damunt perquè tenen més il·lusió que nosaltres. No ho entenc.

Acabar penjant pilotes a l’àrea ha estat ordre seva exclusivament sí?

Sí, si, ha estat una ordre meva ja que no érem capaces de donar dues passades seguides. Per això els vaig dir: pilota a dalt i a veure si en alguna segona jugada, amb quatre davanters, podem fer alguna cosa. Era per variar una mica perquè nosaltres no juguem així. El dissabte no vam jugar a res. Només vam tenir una ocasió de gol des de fora de l’àrea. Esperem que hagi estat el dia dolent que sempre es té tots els anys i a seguir perquè tampoc cal destrossar-ho tot. Un equip que vol pujar de categoria no pot venir al camp del Santfeliuenc a veure el que passa, perquè sinó vas al descans amb 2-0. Estic molt content de la nostra trajectòria però partits així em fan anar-me cabrejat perquè ha estat un repàs. Al minut 85 teníem la pilota nosaltres i ens han vingut a pressionar quatre i això ho demostra tot; això ho veig jo però amb quatre ‘verds’ envoltant al contrari.

En què s’ha equivocat Jordi Roger?

En que m’he equivocat? Sempre que es perd és culpa de l’entrenador encara que cal valorar-ho. Plantegem el partit com sempre, amb els mateixos jugadors que gairebé sempre (només hi havia un canvi de l’anterior partit contra el Vilassar) i cal valorar en el que m’he pogut equivocar. Potser he posat a algun jugador que mereix un toc d’atenció perquè espavili… no ho sé. No vull carregar tot sobre els jugadors perquè el primer responsable sóc jo, però,  quan et passen per damunt, alguna cosa cal millorar. Ells van guanyar molt bé la passada setmana igual que ho ha fet el Santfeliuenc i cal aprendre d’aquest tipus de partits. Veníem per dormir capdavanters i gairebé segur que sortirem del play off. Aquest és el camí.