El Santfeliuenc arrenca el proper dimarts 21

Aquest dimarts vinent 21 s’obren les portes en LesGrases a una nova temporada en la qual el primer equip d’Andrés González no vol patir tant com en el passat

Imanol Becerra, nou jugador del Santfeliuenc d'Andrés González / FOTO: SANTFELIUENC
Imanol Becerra, nou jugador del Santfeliuenc d’Andrés González / FOTO: SANTFELIUENC

No tenia una plantilla tan deficient el Santfeliuenc com per patir tant la temporada passada, però el futbol va obligar als d‘Andrés González a un sobreesforç major del previst per evitar un descens inimaginable en la primera volta. De tot això ha pres nota el tècnic, un dels més veterans en la banqueta, que es disposa a afrontar la seva novena temporada al capdavant del conjunt blanc-i-blau.

Ara per ara, pendents de l’arribada d’un parell de futbolistes més a part dels juvenils amb els quals haurà de treballartambé, González ha incorporat a Imanol (Sant Ildefons), Guillem Sarment (Prat Juv.) i Adri Ruiz (Castelldefels) mentre que han confirmat la continuïtat de Gerard López, Santi Pérez; Víctor Márquez, Matabosch, Joserra, Dani Ortiz, Alberto Esteban, Cristian Faura, David Arcs; Alex Bolaños, Maldonado, Tena, Eric Pacheco; Toro, Carlos Cano i Quiles.

“Qui ens anava a dir el nadal passat que ho passaríem tant malament!, comenta a Futbolcatalunya el president de l’entitat, Alberto Prieto, un dels joves presidents del futbol català (34 anys) encara que ja comença a ser veterà en el càrrec, doncs donarà inici la seva vuitena campanya com a màxim responsable. “Hi havien un parell de peces que no van funcionar normal i vam trigar a reaccionar. Encara sort que ho vam fer a temps”, afegeix.