El Santfeliuenc al·lucina amb el col·legiat Ferrero Mansilla

El 2-2 entre Masnou i Santfeliuenc l’oblidarà tothom molt ràpid. Menys un: Andrés González, entrenador visitant. El ‘gol fantasma’ del local Llobet (90’) solament va existir per al col·legiat Ferrero Mansilla i un dels seus assistents

Andres González amb el periodista Joaquín Rivas de Ràdio Sant Feliu/ FOTO: @Radio_SantFeliu
Andres González amb el periodista Joaquín Rivas de Ràdio Sant Feliu/ FOTO: @Radio_SantFeliu

Si per a algú la jornada intersetmanal passarà una severa factura és pel Santfeliuenc. La seva sortida a Masnou aquest passat dimecres era clau, però un ‘gol fantasma’ del local Llobet (92’) –excel·lent reportatge de Maresme TV-, que solament va veure el col·legiat Ferrero Mansilla, va decidir el 2-2 final.

Imatge dificilíssima per ser decidida en segons (atenció al minut 2’30’’ Maresme TV), per tant sorprèn que l’assistent la veiés tan clara i que el col·legiat assumís sense titubejar la decisió del seu ajudant.

Aquest 2-2 deixa als visitants segons per la cua d’una classificació complicada, mentre que els tres punts li haurien tret d’aquesta incomodíssima plaça a part de sumar el seu primer triomf fora de Les Grases. Els blanc-i-blaus van tornar de buit de Masnou i el seu entrenador Andrés González va veure la vermella per “protestar als àrbitres”, segons va decidir el Comitè de Competició (2 Partits de sanció al tècnic). El Santfe ha presentat recurs aquest dijous encara que sembla que li servirà de poc o res.

Andrés González va expressar en diferents twitts la seva amargor.