El Sant Ildefons destitueix Efrén García

Efrén García no arriba als sis mesos com a tècnic del Sant Ildefons, ja que el club de Cornellà l’ha destituït aquesta nit; és el segon entrenador que no segueix  en la banqueta aquesta temporada a 1a Catalana

Sant Ildefons, Effren García,, Primera Catalana
Effren García, extècnic7FOTO: UE Sant Ildefons

La UE Sant Ildefons ha comunicat aquesta nit de dimarts (21.22 h.) la destitució del seu tècnic Efrén García amb la intenció de “canviar la dinàmica negativa de resultats i reconduir la situació actual en Primera Catalana”. L’equip del Baix Llobregat és l’actual cuer de la Primera Catalana (grup II) després d’haver aconseguit 1 punt dels 24 jugats, un únic punt sumat en el seu camp enfront del Tàrrega.

La sisena participació consecutiva del conjunt del Sant Ildefons no satisfà gens ni mica i ja busquen un substitut. De fet, les expectatives, després de quedar la passada temporada a només dos punts del descens, eren màximes.

Efrén va arribar el passat 5 de juny amb una experiència demostrada en els seus tres últims anys en el Fontsanta Fatjó i amb una experiència demostrada en equips com Espluguenc, Santa Eulàlia, Can Buxeres i Pallejà.

La nòmina d’entrenadors de Primera Catalana ja compta amb el seu segon adéu després de la baixa inicial de Juan Francisco Gómez Cozar ‘Pini i la seva substitució per Vicenç Fernández