El Sant Andreu s’aproxima al play-off d’ascens

Olot, Peralada i Vilafranca guanyen aquesta jornada mentre l’Ascó posa l’emoció en la quarta plaça després de la seva derrota i la victòria d’un Sant Andreu que s’aproxima al playoff d’ascens. Victòries de Castelldefels i Sabadell B a la zona baixa per posar-hi més emoció

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
La UE Sant Andreu, a 4 puntos de la promoció/ FOTO UESA

L’Olot, després de dos empats de forma consecutiva tornava a guanyar hi ho feia a Cerdanyola del Vallès davant d’un rival que veu com el descens es troba a només dos punts. Marc Mas, amb un doblet (un gol a cada part), liderava la victòria d’un Olot que ha superat la barrera dels 60 punts.

El Peralada segueix consolidant-se a la segona posició del campionat de Tercera Divisió. Quarta victòria consecutiva que els deixa a set punts del tercer, ara el Vilafranca. El Peralada guanyava el partit de la jornada a l’Olímpic de Terrassa -últim partit de la jornada-, gràcies a un gol al minut 63 de partit, que provoca que el Terrassa s’allunyi de la quarta plaça. S’haguessin posat a només dos punts de l’Ascó.

El Vilafranca torna a la tercera posició després de la seva victòria i la derrota de l’Ascó. Els penedesencs no ho han tingut un partit fàcil a Nou Barris. Els locals erraven un penal amb el 0-0. Al tram final, al minut 82, un gol de Santos en pròpia porteria obria la llauna. Al temps afegit, Triguero sentenciava amb el segon gol del Vilafranca.

Punxada de l’Ascó al municipal de Figueres en un partit que es decantava pels locals a partir del primer gol, al minut 57 de partit. Ferrón desfeia l’empat mentre que Gerard, a 15 minuts del final del partit, feia el 2-0, resultat que provoca variacions a la quarta plaça.

El Sant Andreu, qui té un partit pendent, s’aproxima a la zona de playoff, i s’ha convertit en el candidat a lluitar-li la posició a l’Ascó. No els va ser fàcil superar el mur defensiu de La Jonquera, però els quadribarrats s’emportarien els 3 punts gràcies a dos gols de Seuko i Luismi en vuit minuts de diferència (del 64′ al 72′).

La Pobla de Mafumet es queda cada cop amb menys opcions per poder lluitar per la quarta plaça. Nou empat de forma consecutiva, el quart, que els deixa a nou punts del playoff. El Manlleu, que acaba la jornada en descens, va avançar-se al minut 29 però un minut més tard el filial grana situava l’empat a 1 definitiu.

Castelldefels i Sabadell B guanyen en la lluita per la permanència
Els equips de descens puntuen tots aquesta jornada. El Sabadell B suma tres punts d’or per seguir creient amb la salvació. Victòria a Granollers (0-1) que els fa sortir de la darrera posició a Tercera Divisió en detriment del Júpiter, que no podia passar de l’empat davant del Vilassar de Mar en un partit on se’ls anul·lava un gol a la primera part, i on havien de jugar amb 10 homes bona part de la segona part.

El Castelldefels surt del descens després de guanyar al Palamós i veure com el Manlleu empatava a la Pobla de Mafumet. Els dels Canyars no s’avançarien fins a la segona part quan una jugada iniciada per Óscar la finalitzava Sergi Moreno (54), per situar l’1-0. El mateix Moreno iniciava la jugada del 2-0 que la finalitzaria Toti.

A part de la derrota del Cerdanyola del Vallès, a la zona baixa també s’hi sumava la de l’Europa que no aconsegueix allunyar-se. Aquesta jornada, derrota a casa davant del Santfeliuenc, que aprofitava una contra al temps afegit per marcar el gol de la victòria (Romo, 91).