El Sant Andreu li pren la quarta plaça al Prat

Espanyol B, Ascó, i Pobla de Mafumet, han aconseguit guanyar els seus duels directes davant l’Hospitalet, Prat i Reus Deportiu B, tres partits de plena lluita per la zona playoff a Segona B. El Sant Andreu, amb la seva golejada enfront del Gavà, escala a la quarta plaça en detriment de l’AE Prat

FRANCESC FÀBREGAS @ffgaya
El Sant Andreu va golejar per entrar a play-off // FOTO: UE Sant Andreu

El RCD Espanyol B superava a l’Hospitalet en un duel directe per la zona més alta de Tercera Divisió i aconsegueix ampliar la distància amb els seus perseguidors, en una jornada productiva pel filial perico. S’avançava al primer temps amb un gol de Puado però a la segona part l’Hospitalet empatava. Un gol al tram final del partit donava la victòria a l’Espanyol B. L’Ascó retorna a la segona posició després de la derrota de l‘Hospitalet i la seva victòria davant del Prat, equip que surt de la zona de playoff. Els ebrencs s’avançaven amb el gol de Bertomeu i semblava que el partit se’ls posava més de cara amb l’expulsió del visitant Dolera però Padilla empataria al minut 77 pels visitants. L’Ascó acabaria reaccionant i marcaria només un minut més tard a través de Peke (78).

La derrota del Prat permet al Sant Andreu situar-se en playoff, després de superar al Gavà per 5-0, en la golejada de la jornada a Tercera. El partit es posava de cara ben aviat quan Rodríguez (4) avançava als quadribarrats. Abans del descans arribarien dos gols més per situar el 3-0 al descans. A la represa, Ehadji i Gracia augmentaven les distàncies fins al 5-0.

El Vilafranca s’imposasva de forma clara al seu camp davant del cuer, el Vilassar de Mar (3-0). Abans de la mitja hora de joc Aday Benítez obria la llauna, i el mateix Aday, a l’hora de joc, feia el 2-0. Sardà, al tram final deixava el 3-0 final.

El primer derbi Pobla-Reus B pels grana

La Pobla de Mafumet s’imposava al Reus Deportiu B, en el primer derbi entre els dos clubs. El duel arribava amb els reusencs 3 punts per sobre però amb els dos equips buscant canviar dinàmiques. El duel es decantava pels de Juanma Pavón que tastava la primera victòria davant del filial grana. Un gol de Rayco de penal al tram final del primer temps acabaria decantant el partit.

El Terrassa, després d’aquesta jornada, torna a mirant de reüll la zona de playoff, en superar a l’Horta (2-4) en el partit amb més gols de la jornada. El partit es posava de cara pels locals que, gràcies a Arranz (9) s’avançaven en el marcador, però els egarencs reaccionaven amb 3 gols en la següent mitja hora. Els locals, abans del descans posaven el 2-3, i Civil, pel Terrassa, al temps afegit, posava el 2-4 final.

El Palamós, únic de baix capaç de guanyar

Bona jornada pel Palamós que surt del descens gràcies a la seva victòria davant del Cerdanyola, en un duel directe entre dos equips de la zona baixa. El degà ha estat l’únic equip dels equips de baix, capaç de guanyar aquest cap de setmana. Bonaventura, amb un gol cada part, liderava la victòria del Palamós (2-0).

Si Vilassar i Gavà, en zona de descens, no han pogut puntuar, tampoc ho ha fet el Granollers, que perdia a casa davant de l’Europa, equip que ha guanyat 3 dels darrers 5 partits i ja mira la zona alta (es troba a 3 punts del quart). Els barcelonins es situaven 0-1 a la primera part, però els locals reaccionarien al 74 per posar les taules. L’empat duraria ben poc, ja que només 2 minuts més tard, Pèrez situava l’1-2 definitiu.

El Santboià fa un pas endavant sumant la seva quarta victòria de la temporada, fet que el situa a zona tranquil·la de la classificació, després de superar per un sol gol al Castelldefels, equip que segueix sense poder desenganxar-se de la zona baixa. Castell, al minut 30 faria l’únic gol del partit.

El darrer partit de la jornada s’ha viscut a Les Grasses, sent l’únic partit que acabava no només sense gols, sinó amb empat. Partit entre Santfeliuenc i Figueres amb poques ocasions de gol pels dos equips i que acabaria amb el repartiment de punts, que els deixa als dos equips, a la zona mitjana de la classificació.