El Sant Andreu li agafa la mida al play-off

Setze jornades consecutives a la zona de play-off i la primera a la segona plaça, aquesta és la tremenda ratxa de la UE Sant Andreu de Molist

L'última gran festa la va viure l'equip de Molist al Camp d'Esports de Lleida // FOTO: UESA
L’última gran festa la va viure l’equip de Molist al Camp d’Esports de Lleida // FOTO: UESA

Per primera vegada aquesta temporada, la UE Sant Andreu es col·loca a la segona plaça de la classificació de Segona Federació (III). A 4 punts del CFB Futur, els de Xavi Molist saben que ara tenen a la seva mà un ascens directe pel qual no podien haver somiat al principi de curs.

Des de la jornada 14a, els quadribarrats han sabut mantenir-se entre els cinc privilegiats per al canvi de categoria la pròxima temporada. En resum: 10 jornades a la cinquena posició -més la cinquena jornada-, 5 a la quarta, i ara, a la segona.

UN SANT ANDREU LLANÇAT

A 5 partits per al final de la Fase regular, els andreuencs esperen al Narcís Sala a Espanyol, Torrent i València-Mestalla. Aquest primer dissabte arriba Javi Chica amb un filial que mira a la cinquena plaça.

Després, l’equip de Molist, viatjarà a Formentera, i, a continuació, ha d’afrontar dos compromisos que prometen ser claus. De manera consecutiva, el Narcís Sala ha de superar a Torrent i el filial valencianista; és a dir, ara tot depèn d’una UESA que aquesta temporada marca sempre la diferència amb la seva afició.

El club, una vegada més, s’ha avançat a la situació i ja promociona la venda de 3 entrades pel preu de 2. Atenció a aquesta informació que ja es pot llegir en la pàgina web del club.

MOLIST NOMÉS PENSA EN L’ESPANYOL

Encara ressonen les declaracions del tècnic gironí després de consumar el seu triomf al Camp d’Esports de Lleida. “Hem treballat molt bé durant l’any sense els recursos del Lleida, l’Hèrcules o el Badalona Futur, estem competim contra aquests tres transatlàntics i ara hem de gaudir-ho.”

Molist creu que “contra l’Espanyol B serà un duel per tenir el playoff matemàticament. Hem de pensar en l’Espanyol i en res més. Si acabem somiant, millor.”