El Sant Andreu estrena trident i samarretes

El conjunt quadribarrat presenta una equipació tan trencadora com representativa. La vestiran Óscar Muñoz, Kuku i Elhadji Bandeh, la fantàstica tripleta atacant de Mikel Azparren

JORDI MESTRES @jordimestres7
Les noves samarretes del Sant Andreu, amb el poble i les quatre barres // FOTO: UE Sant Andreu

Es respiren temps d’il·lusió al Narcís Sala, de canvi després d’un lustre amb més ombres que llums. El Sant Andreu, que va fregar el play-off la temporada passada, s’està reforçant amb encert. Mikel Azparren comandarà per segona temporada consecutiva un projecte que està tornant a enganxar al poble. L’afició ja va donar mostres de suport la temporada passada, que va servir per a tornar a connectar l’equip i els seus seguidors. Segurament aquest és el motiu que alguns noms contrastats hagin apostat per aquest club de cara a la propera temporada. Per exemple, Josu del Vilafranca i, sobretot, un trident que espanta: Óscar Muñoz, Kuku i Elhadji.

A això se li ha de sumar la continuïtat del bloc guanyador de la temporada passada. Els Segovia, Llamas, Noguera, David López o Ton Alcover seguiran a Sant Andreu de Palomar. Té bona pinta la plantilla, que a priori no notarà les baixes d’homes clau com Toro, Robert simon o Sekou gràcies a uns fitxatges de primer nivell.

I és que Óscar Muñoz (25 gols a Segona B), Kuku i Elhadji (17 cadascú la seva única temporada a Tercera) asseguren poder d’intimidació i, sobretot, de cara a porteria. El temps dirà si aquest Sant Andreu té molt a dir o no al grup 5 de Tercera Divisió. El que està clar és que el seu trident, a priori, té més que bona pinta.