El Sabadell juvenil cau a Reus després de deu setmanes invicte

En una jornada marcada pel Campionat d’Espanya de seleccions, els juvenils de LNJ esperaran al dimecres 24 per actualitzar la classificació. No li farà falta al Sabadell, ja que va veure anul·lada la seva magnífica ratxa de triomfs

La 'Uni' continua fort/ FOTO: UNIFICACIÓ BELLVITGE
La ‘Uni’ continua fort/ FOTO: UNIFICACIÓ BELLVITGE

Pendents dels tres partits que resten per completar aquesta 22a Jornada a la Lliga Nacional Juvenil, i que es jugarán aquest dimecres 24, el cap de setmana es va tancar amb 2 triomfs locals, 1 empat i 3 victòries a domicili. El triomf del Reus Deportiu, després de nou jornades sense fer-ho, enfront del Sabadell, deu sense perdre, i les golejades de Badalona, Gené i Unificació no passen per alt.

Clar que tampoc ho fan altres marcadors com els que es van viure a Can Jofresa on el líder Cornellà es va imposar en el minut 87, de penal, gràcies a Damià Vinader. Bestial el treball de Gonzalo Riutort amb 12 partits triomfants fora de casa seva.

Al Nou Sardenya, la Unificació Bellvitge no va donar opció. Amb Raúl Paje a la banqueta, els riberencs van marcar el terreny des del minut 7 gràcies al crack Eric Jiménez qui repetiria a la mitja hora. Aquest 0-2 va relaxar a la Uni i, encara que Carlos Díaz va animar als europeistes, Ignasi Valldosera va sentenciar. Ara queden a 6 punts del Sabadell i a 3 del Jàbac.

L’emoció que es va viure en el Mas Iglesias de Reus i en camp del Jàbac i Terrassa es va repetir en el Sagnier. Els potablava van encaixar un gol de Roger Escamilla (27’) i van haver d’esperar fins al minut 87 perquè igualés Antoni Larrosa, des del punt de penal. El Prat segueix en zona vermella, però ha sabut treure 6 punts dels últims 15 disputats abans de visitar el Poliesportiu Olympia el cap de setmana vinent.