El Sabadell dóna la seva confiança a Òscar Cano

El tècnic andalús Òscar Pedro Cano assumeix la banqueta del CE Sabadell després de l’elecció per part del director esportiu, Carlos Rosende

Òscar Cano és el nou entrenador del CE Sabadell per al que queda de temporada i la propera // FOTO: CE Sabadell
Òscar Cano és el nou entrenador del CE Sabadell per al que queda de temporada i la propera // FOTO: CE Sabadell

No hi ha hagut sorpreses al CE Sabadell sinó que les decisions de la junta presidida per Pau Morilla-Giner han seguit un anunciat guió. El nou director esportiu del club arlequinat , Carlos Rosende, recorre a la seva gran confiança en Òscar Cano i li lliura la màxima responsabilitat de la banqueta.

Tots dos protagonistes van coincidir al Deportivo de A Coruña on va arribar Cano l’octubre del 2022. Després de 30 partits va sortir a principis de maig poc abans de disputar el play-off.
Ara estava en atur encara que la seva experiència, com indiquen les xarxes socials del club sabadellenc, passa dels 300 partits entre Segona, Segona B i Primera RFEF.

“SITUACIÓ FRUSTRANT DEL SABADELL”

La presentació del nou director esportiu Carlos Rosende ha servit perquè el president de l’entitat, Pau Morilla-Giner admeti que la situació és “frustrant i preocupant”.

Tampoc descobreix res nou encara que bo es reconeix que “hem hagut de prendre decisions fermes i ara tenim la màxima confiança en Rosende. S’està fent molt bona feina en el club encara que no sempre es tenen resultats”

Carlos Rosende és el nou director tècnic del club arlequinat // FOTO: CE Sabadell
Carlos Rosende és el nou director tècnic del club arlequinat // FOTO: CE Sabadell

“JO MATARIA PEL QUE VIU UN JUGADOR”

Rosende, que s’ha compromès fins a 2025, ha signat a Òscar Cano, fins a juny del 2024, arriba després d’haver estat màxim responsable del futbol professional del Depor.

Ara el repte és majúscul amb un CE Sabadell com a cuera del Grup I de la Primera Federació.
Agraït, com no pot ser d’una altra manera, el tècnic gallec demana “sacrifici, respecte i compromís” i es va mostrar molt categòric. “Jo mataria pel que viu un jugador del Sabadell”, va afegir.

Pau Morilla-Giner, president de l'entidad arlequinada, confia que arribin els resultats molt aviat // FOTO: CE Sabadell
Pau Morilla-Giner, president de l’entidad arlequinada, confia que arribin els resultats molt aviat // FOTO: CE Sabadell

AQUEST DIMECRES, A PENSAR EN EL TEROL

I serà aquest dimecres quan Òscar Cano compleixi la seva primera sessió de treball al capdavant del primer equip. L’objectiu es diu, ara, afrontar el pròxim compromís de Lliga al Municipal de la Pinilla enfront del Terol.

Per cert, els aragonesos també comptaran amb nou entrenador, ja que aquest diumenge va ser destituït Víctor Bravo com a penúltim equip de la categoria.