El Sabadell destitueix Toni Seligrat per “raons esportives”

El club arlequinat acomiada a l’entrenador de Torrent després de la derrota a Peralada per la mala dinàmica de l’equip. Encara no està definit el seu substitut

JORDI MESTRES @jordimestres7
Problemes de Seligrat amb alguns afeccionats del Sabadell/ FOTO: RÀDIO SABADELL

La història de Toni Seligrat a la Nova Creu Alta s’ha acabat després d’any i mig. 16 victòries, 27 empats i 15 derrotes és el registre final de l’entrenador valencià, sentenciat després de la derrota a Peralada. El motiu, segons la junta arlequinada, és la mala marxa d’un equip que fa quatre jornades que no guanya i està més a prop del descens que del play-off. Tot i això, el detonant, la gota que ha vessat el got va ser la reacció de Toni Seligrat el passat diumenge, encarant-se amb un grup d’aficionats arlequinats desplaçats a Peralada. El Sabadell, a dia d’avui, no ha confirmat qui serà el nou entrenador.

La decisió ha estat sobtada i el recanvi no està tancat. El dia dels fets Bruno Batlle, director general del club, afirmava a Radio Sabadell que el que va passar “ens entristeix” i “no representa els valors del Sabadell”. Tot i això, els dirigents arlequinats no van voler prendre una sentència en calent i han esperat gairebé 24 hores a decidir que Toni Seligrat no continuarà sent l’entrenador del Sabadell.

L’entrenador valencià declarava ahir en roda de premsa que no pensava dimitir i que no es penedia de la seva reacció: “Jo volia que els aficionats estiguessin tranquils perquè els jugadors s’estan partint la cara pel Sabadell. Ens podem equivocar, però qualsevol aficionat racional del Sabadell deu estar orgullós del seu equip”.

El club ho va notificar mitjançant un comunicat en el que s’afirma que “el club ha pres aquesta decisió amb la intenció de millorar la dinàmica esportiva actual”. El Sabadell ara mateix ocupa la novena posició amb 26 punts, més a prop del descens (4) que de la zona de promoció d’ascens (9).

“La decisió és per raons esportives”

En declaracions a Ràdio Sabadell, mitjà que ha informat de forma extensa i puntual de l’evolució dels fets, Bruno Batlle aclaria que “l’episodi d’ahir es desafortunat, no ajuda i no ens agrada, però no és el motiu de la decisió presa. La destitució és per raons esportives”. Sigui com sigui, Seligrat no seguirà a un Sabadell que busca a corre cuita un substitut que encara no està definit. Queden 18 partits de lliga.