El Sabadell B, qüestió d’honor

Guanyar com a local una volta després amb un home menys durant 83 minuts es pot considerar una gesta. Agustín Medina, l’heroi del passat diumenge, descriu el sentir del vestidor: ha de ser un punt d’inflexió

El Sabadell B va tirar d’èpica per a guanyar la Montañesa. Punt de partida cap a una bona dinàmica? // FOTO: Radio Sabadell

El pitjor local del grup 5 de la Tercera Divisió va sentir-se, per fi, com a casa a Castellar del Vallès. Amb 10 homes sobre la gespa, el filial arlequinat no només va aguantar, sinó que es va imposar a la Montañesa. Els joves de Toni Rodríguez, com diu l’himne, van fer honor al Sabadell. Agustín Medina, el golejador que va desfermar l’eufòria al Pepín Valls, narra com d’important va ser aquella victòria. El líder Ascó espera al Sabadell B la propera jornada.

“Va ser un contraatac ràpid que va sortir molt bé. Em van donar la pilota, vaig veure un rival a sobre i vaig retallar per a donar-li com vaig poder amb l’esquerra”. Així narra Agus Medina el seu golàs a Futbolcatalunya. La sensació al vestidor arlequinat és que “és un punt d’inflexió. Ens costava molt guanyar a casa i aquí hem perdut molts punts. Tots érem conscients que s’havia de guanyar sí o sí”.

La victòria dóna aire, però no permet poder respirar tranquils. Ara, “estem a cinc punts del descens, però no hem de perdre de vista que en poden baixar dos de Segona B”. Per tant, “no ens podem relaxar” per així “oblidar-nos de mirar cap a baix”.

Fer-ho bé pot arribar a significar la permanència i també que s’obrin les portes del primer equip. Ja ha passat, de fet. Agus Medina afirma que “sabem que som el filial, però hem de fer-ho igual o millor que els grans per a tenir l’oportunitat al primer equip”. Així doncs, “si ho fem bé, al primer equip es donen compte de que podem estar allà”.

GOLEJADOR… I ENTRENADOR DEL PREBENJAMÍ A

Arribar seria un gran què per a tots els joves valors del filial arlequinat. Ara bé, millor fer-ho al futbol professional que a la Segona B. Per aquest motiu, “espero que el primer equip es salvi. És el més important ara mateix al club. Després que el filial també mantingui la categoria”. Ho diu el jugador del filial, però també l’entrenador del Prebenjamí A del Sabadell: “Per sort anem primers i m’agrada. Gaudeixo molt. L’any passat ens va costar més i aquest ens estem sortint”. Que segueixi la ratxa.