El ‘Rudiger’ de L’Hospi només pensa en l’ascens

És un dels jugadors fixos per al tècnic de l’Hospi, Joan Sánchez. Mamau s’ha guanyat el seu lloc a pols i ara només pensa a pujar amb el seu equip a la Segona Federació

El comodí gironí confia en la seva afició per a aconseguir l'ascens // FOTO. CE L'Hospitalet
El comodí gironí confia en la seva afició per a aconseguir l’ascens // FOTO. CE L’Hospitalet

Mahamadou Jabbie Bagaba ‘Mamau‘ llueix un permanent somriure fruit d’un caràcter positiu i simpàtic, segons els seus companys i tècnics. El comodí hospitalenc ha sabut guanyar-se la seva plaça i la seva influència en un equip al qual només li serveix l’ascens, guanyar o guanyar, pujar o pujar a la Segona Federació.

El gol salvador d’Albert López (minut 94) és una cosa que “encara no ho hem festejat, ja que tampoc hem aconseguit res ni cal celebrar res encara, ja arribarà”.

MAMAU VOL L’ASCENS AMB L’HOSPI

Després de quedar aparellat amb el CDC Moscardó, aquest gironí de 30 anys té molt clar l’objectiu. “Independentment de qui ens toqués en el sorteig, el nostre objectiu és el mateix: guanyar”, comenta. Encara més, “dona el mateix que primer sigui a casa i després fos, ja que, al final, cal treballar molt per a aconseguir l’objectiu de l’ascens”.

La teoria diu que “sempre és millor acabar a casa i pot ser un punt d’inflexió, però al final s’han de jugar els dos partits. Cal solucionar les coses com venen”.

“HEM NOTAT MOLT A LA NOSTRA AFICIÓ”

L’Hospi, que va viure aquest passat dimarts jornada de descans, començarà “aquest dimecres a parlar del Moscardó. Ja sabem que van acabar cinquens, que ho van fer molt bé i van guanyar a Móstoles i Leganés B. Ja ens donaran més informació”.

Això és treball del tècnic Joan Sánchez i del seu staff, ja que “ens treballa també molt els rivals, els estudia i ens transmet per a fer-los malament”.

El gol d'Albert López (27 anys) va ser clau per a l'Hospi davant del Badalona // FOTO: JGFD
El gol d’Albert López (27 anys) va ser clau per a l’Hospi davant del Badalona // FOTO: JGFD

De qualsevol manera “cal sortir per totes, decidits, no cal esperar res sinó provocar que les coses passin”. El factor local ha pesat molt aquest curs i Mamau està molt agraït “a la nostra afició. Hem notat molt a la nostra afició durant molts partits. Saben que tenim un gran equip, confien molt en nosaltres i segur que el tirem endavant”.

Per cert, el jugador riberenc es defineix com a “pivot defensiu, central o migcampista, la qual cosa faci falta. Com a central també em trobo còmode, ja que abans ja havia jugat aquí”.

RUDIGER I LA PRIMA

Queda clar que no sols li diuen Rudiger pel seu color sinó també per la seva gran similitud. “No sols pel color, no, sinó per l’actitud i la manera de ser, a més, a nivell esportiu, ho està fent molt bé”.

Una curiositat més, ja que, segons Mamau, encara no han tancat l’assumpte de prima per l’ascens. “Primer cal aconseguir aquest ascens i després ja parlarem per a aconseguir la prima o el que consideri el club. Sempre arriba tot. Primer guanyem i més tard parlem”. Doncs que així sigui.