El Rubí buscarà la Grossa de la Copa

Nova edició de la Copa del Rei 2023-2024 amb la participació de 8 equips catalans més l’Andorra, adscrit a la FCF, i pendents del CFB Futur (dimecres) i del protagonisme per a la UE Rubí (dijous 12)

Oscar Morell és un dels jugadors importants en la plantilla vallesana // FOTO: UE Rubí
Oscar Morell és un dels jugadors importants en la plantilla vallesana // FOTO: UE Rubí

Aquest 12 d’octubre (dijous) començarà una nova edició de la Copa del Rei 2023-2024 amb la futura participació inicial de 8 equips catalans més l’Andorra. Entre ells, destaca la presència del Rubí com a representant del futbol amateur català (millor segon equip 1Catalana, 63 punts) la temporada passada. 

L’equip dirigit per Jordi Peris, que ara milita a la Lliga Elit, ocupa l’onzena plaça de la classificació. Ha guanyat 1 partit, ha empatat un altre i n’ha perdut dos, amb un total de 3 gols a favor per 5 en contra; aquest diumenge va viatjar i va perdre davant la UE Valls (3-1) al Municipal del Vilar.

El rival de la UER serà la UD Rotler Molinar de Mallorca, equip de la Preferent balear, i l’encreuament és a partit únic.

UNA COPA DEL REI SEMPRE ESPECIAL

Al costat dels vallesans estaran Barcelona, Espanyol, Girona, Nàstic, Manresa, Terrassa i Europa; no obstant això, els blaugrana estan exempts en haver de jugar la Supercopa d’Espanya.
El sorteig d’aquesta primera eliminatòria tindrà lloc el dimarts 17 d’octubre (13 hores) a Las Rozas i es disputarà els dies 31 d’octubre i 1 o 2 de novembre.

L'equip de Ferran Costa sap que les seves possibilitats de jugar la Copa del Rei passen per derrotar la SD Ejea // FOTO: CFB Futur
L’equip de Ferran Costa sap que les seves possibilitats de jugar la Copa del Rei passen per derrotar la SD Ejea // FOTO: CFB Futur

EL CFB FUTUR, PER LA COPA RFEF

D’altra banda, el Badalona Futur buscarà aquest dimecres (21 h.), a Vic, el passi a les semifinals de la Copa RFEF enfront de la SD Ejea i ja saben que el triomf dels de Ferran Costa es pot traduir en una altra plaça copera per al futbol català.

TEMPORADA 2022 – 2023

Recordem que el curs passat li va tocar al Mollerussa l’oportunitat de lluir-se a la Copa del Rei; després de superar al CE Cardassar de Mallorca (4-2), va caure després davant el Rayo Vallecano (1-3).

En aquesta primera eliminatòria també van ser eliminats el Manresa pel Pontevedra (1-3), la UE Olot pel Llevant (0-4) i el Lleida E. pel D. Alabès. Van passar a la següent ronda el Nàstic (Racing 0-2), Espanyol (Rincón 0-3) i el Girona (Quintanar , 0-1)