El Reus no pot amb el seu somni davant el Racing Ferrol

Calia remuntar un gol, només un gol, però el Racing Ferrol va demostrar que venia amb la lliçó apresa. La fortuna també va jugar contra els roig-i-negres que tornaran a jugar a la Segona B

Partit tornada Reus-Racing Ferrol / FOTO: REUS DEPORTIU
Partit tornada Reus-Racing Ferrol / FOTO: REUS DEPORTIU

Uns 3.800 espectadors van acudir a Reus per poder presenciar la remuntada dels reusencs cap a la Segona A. Era qüestió de superar l’1-0 de l’anada on l’exblaugrana Nano va aprofitar un dels pocs errors de l’equip de Natxo González. Però al final va ser una llosa insalvable.

I això que el Reus va sortir per totes i al primer quart d’hora tant Alex Colorado com Sergi Rico van provar al porter Mackay. Els reusencs podien amb els gallecs encara que la possessió era insuficient. Un cop de cap de Moyano, ja en el segon període (51’) va tornar a demostrar la força d’un Reus al qual li podia més la voluntat que l’encert. Sens dubte es va notar molt l’absència de Marc Sellarès davant el Racing encara que els davanters locals van lluitar per aquest triomf.

Aquí va arribar la jugada letal. Marcos Álvarez va saber trencar el fora de joc del Reus, es va plantar davant Edgar Badía i va superar al meta local mancant vint minuts. El tècnic local va intentar corregir amb els canvis i Fran Carbia va aprofitar una bona passada d’Edgar, mancant vuit minuts per al final, però no va haver-hi més i va acabar el somni de l’ascens.

El mateix Natxo González reconeixia que “ells han demostrat més maduresa a l’hora de gestionar els detalls que decanten una eliminatòria”