El Reus comença a moure peça

Les múltiples obligacions del màxim accionista del Reus, Joan Oliver, han frenat la confecció de la seva primera plantilla. Una vegada va finalitzar el termini de signatures en el FC Barcelona, s’anuncia moviment en els roig-i-negres

Joan Olivé, màxim accionista del Reus D. / FOTO: ÀNGEL PEREZ
Joan Olivé, màxim accionista del Reus D. / FOTO: ÀNGEL PEREZ

És un dels equips que més tard ha començat a anunciar públicament els seus moviments de cara a la temporada vinent. Des del passat dos de juny quan l’equip va realitzar la seva última sessió de treball, una vegada es va consumar el KO davant el Racing Ferrol, les notícies s’han fet esperar. I això que el seu màxim accionista, Joan Oliver, va declarar en l’Assemblea que “primer el Reus Deportiu abans que el Barça”. La veritat és que ha compaginat aquest paper en l’equip roig-i-negre amb mantenir-se ‘fidel’ com a cap de campanya de Joan Laporta.

Amb les coses així, el Reus anunciava aquest passat divendres el que era un secret a veus, el fitxatge de David Haro (CE L’Hospitalet) fins a juny del 2017. El petit-gran golejador de l’Ametlla tanca un capítol important en la seva vida, en dues etapes, i comença una nova aventura al costat del tècnic Natxo González, del qual els dubtes sobre la seva continuïtat no eren lògiques. L’entrenador de Vitòria s’ha compromès per una temporada més.

El Reus compta amb 17 futbolistes amb contracte en vigor, suma a Fernando Rodríguez (Hèrcules) i a David Haro encara que li falten entre tres o cinc cares noves per completar la seva plantilla. Ja han marxat Ñoño (Cornellà), Riki i Semedo (Sporting).