El Reus B també triomfa a una gran jornada visitant

El Reus B s’emportava la victòria en un dels camps més complicats d’aquesta Tercera, el de L’Hospitalet, segueix en zona de play-off d’ascens i es confirma com una de les revelacions d’aquest inici de temporada. Mala setmana pels equips locals i excel·lent pels visitants que han sabut treure rendiment a jugar a domicili

FRANCESC FÀBREGAS (ELTRAVESSER.CAT) @ffgaya
Els jugadors del Reus B van tornar a guanyar fora // FOTO: CF Reus

El duel de la jornada 9 de Tercera Divisió es vivia entre L’Hospitalet i Reus Deportiu B, un duel que tenia com a protagonista a Xavi Jaime qui amb dos gols, un a cada part, li donava 3 punts a un Reus B que s’ha adaptat molt ràpid a la categoria. Amb aquesta victòria el filial escala a la tercera posició i l’Hospi baixa a la cinquena plaça.

L’Espanyol B segueix demostrant què és el rival a batre, almenys per ara. 25 punts de 27 possibles en un inici de lliga gairebé perfecte. Aquesta jornada tirava de treball per marxar de Les Fontetes de Cerdanyola amb la victòria. Un gol de Doncel abans del minut 20 de la primera part els hi era suficient per superar un Cerdanyola que perd després de 4 jornades consecutives puntuant.

L’ASCÓ NO FALLA

L’Ascó segueix en segona posició i més consolidat en zona de play-off després d’aquesta jornada. Aconseguia superar a domicili al Vilassar de Mar, equip que seguirà com a cuer. Als ebrencs els servia el gol matiner de Victor Bertomeu per sumar la setena victòria en aquests primers nou partits de lliga, mentre que el Vilassar segueix amb només tres punts.

L’AE Prat aconsegueix la victòria més clara de la jornada al superar per 4-0 al Figueres, equip que ha perdut 4 dels últims 5 partits de lliga. Cano (34′) a la primera part donava avantatge als locals i a la segona part, amb clara superioritat, Rosillo, Padilla i Poves s’apuntaven a la festa amb tres gols per deixar el 4-0 final.

‘SANTFE – X’

L'expotablava Àlex Granell, ara al Girona, ha estat el convidat de luxe al Prat-Figueres // FOTO: aeprat.com
L’expotablava Àlex Granell, ara al Girona, ha estat el convidat de luxe al Prat-Figueres // FOTO: aeprat.com

Segon empat consecutiu del Santfeliuenc, que ara empatava a La Bòbila davant d’un Gavà que trencava amb tres derrotes consecutives. Els visitants s’avançaven amb un gol de David López (18′) però Domi Berlanga, al minut 78 situava l’empat a 1 al marcador que es convertiria en el marcador final.

El Vilafranca, que se situa a la zona mitjana, trenca amb tres derrotes consecutives, i davant del Granollers, a casa, aconseguia una sòlida victòria (2-0) per fer un salt endavant a la classificació. Els gols no arribaven fins passada l’hora de partit. Primer Oribe (65′) situava l’1-0 i Sardà, gairebé al temps afegit, tancava el marcador amb el 2-0.

MÉS EMPATS

Un dels quatre empats de la jornada es vivia al Nou Sardenya, entre Europa i Santboià (1-1). Els locals acaben la novena jornada amb 3 victòries, 3 empats i 3 derrotes, mentre que el Santboià puntua per tercera jornada consecutiva. Els dos equips marcaven a la primera part. Primer Neeskens (31′) pels visitants i després Jiménez (37′) pels locals. Un altre empat a 1 gol es vivia a Els Canyars, entre Castelldefels i Horta, on els locals s’avançaven a la meitat de la primera part però que veurien com l’Horta aconseguia empatar, a través d’Arranz, abans del descans. El Castelldefels segueix en descens.

Important victòria del Sant Andreu a Palamós // FOTO: uesantandreu.cat

Diumenge a la tarda quedaven només dos partits, amb cap victòria pels locals, en una jornada on jugar a casa només ha afavorit a Vilafranca i Prat. El partit entre Terrassa i Pobla de Mafumet acabava amb empat a 1, fet que situa als egarencs en vuitena posició i als tarragonins en novena, amb 14 i 13 punts respectivament. Carlos Martínez, passada la mitja hora feia l’1-0 però abans d’arribar al descans, Gabri Vidal feia l’empat per la Pobla de Mafumet.

El Sant Andreu marxava de Palamós amb els 3 punts sota el braç i amb la tercera victòria en les últimes quatre jornades, mentre que el Palamós es troba en una difícil situació, en zona de descens i amb cinc punts a la classificació. Els quadribarrats han dominat el partit i Gallego, a la primera part situava el 0-1. El cop dur pels locals arribava al primer minut de la represa amb el gol de Planas que situava el 0-2. El Sant Andreu rematava el partit amb el gol de Muñoz a 20 minuts pel final del partit.