El ‘Rei Mag’ del gol se’n va a l’Orient

Carlos Martínez fitxa pel Tokyo Verdy de la Segona Divisió japonesa. El ‘killer’, màxim golejador del grup 3 l’últim lustre, abandona la categoria de bronze amb 66 gols marcats en 165 partits

JORDI MESTRES @jordimestres7

A Segona B costa molt fer gols. Se’n veuen pocs i, en la majoria de partits, les defenses s’imposen als atacs. Hi ha excepcions, però. Jugadors diferents, que porten el gol a la sang i n’asseguren un bon grapat. Carlos Martínez és d’aquesta raça. Infal·lible, mai falta a la seva cita amb el gol. Retall i cap a dins, la seva jugada clàssica que ha encisat a Santa Coloma, Olot i Vila-Real. De fet, és el màxim golejador històric a Segona B de l’equip de la capital de la garrotxa (27 gols) i del filial de la Plana (35). 66 en total per a deixar una emprenta inoblidable a la categoria. Queda el dubte de veure què hauria passat de jugar més amunt.

Sigui com sigui, als seus 30 anys, ha prioritzat una experiència a l’estranger. Molt lluny, precisament. Tan, com al Japó, on jugarà la propera temporada amb el Tokyo Verdy, un equip de la Segona Divisió del país nipó dirigit per Miguel Ángel Lotina. Avui el club ho ha fet oficial i fa un parell de setmanes el Villarreal ja va informar de la seva marxa i ell mateix, mitjançant una nota, que la seva voluntat era la de sortir fora d’Espanya.

Aquí ha deixat un llegat de 195 gols, repartits bàsicament en quatre equips. Gramenet (52), Terrassa (34), Olot (58) i Villarreal B (35). Allà on ha anat ha perforat xarxes i últimament també marca gols fora del camp. I és que ahir va néixer el seu segon fill Oliver, després del ja crescut Máximo. Amb tot, Carlos Martínez ha arribat a una vida plena i marxa al Japó com un dels grans davanters del nostre futbol com Santi Triguero, David Prats o tants d’altres.

.
.