El president del Santboià no vol pagar els plats trencats per les inspeccions

El FC Santboià espera amb preocupació el desenvolupament de les inspeccions per part de la Seguretat Social. És una de les entitats que té expedient obert i el seu president, Ramon Andreu, sap que ho passaran malament

Ramon Andreu ha anat de sorpresa en sorpresa des que va assumir la presidència del FC Santboià. Es va trobar un pou econòmic sense fons, a  nivell esportiu han sofert massa i han estat molt a prop del descens, l’aparició d’un sponsor-miracle va desaparèixer i ara el pagament de gairebé un milió d’euros a la Seguretat Social els fa tenir mola por. Així comença una nou curs.

“I estic convençut que jugarem el play off d’ascens a segona B”, comenta Ramon Andreu després de recordar-nos tots els condicionants que envolten a una entitat que “aquesta temporada tindrem gairebé 500 nens en el nostre futbol basi”. L’arribada d’Albert Fernández a la banqueta “ens donarà experiència per no posar-nos nerviosos. Aquí estan Cornellà, Europa, Figueres, Manlleu, La Pobla… hi ha molts equips favorits encara que espero que, a la tercera, sigui la vençuda per a nosaltres”.

L’anunciat acord amb un grup inversor de penós record va ser “una gran i desagradable sorpresa. Portàvem sis mesos parlant i va ser un fracàs total encara que ara, crec, que ha estat millor no començar. És una experiència inoblidable encara que de tot s’aprèn”.

Però el Santboiá seguirà cap endavant. El primer equip passa de “200.000 euros a 115.000” i encara sort que “l’Ajuntament se segueix fent càrrec de les instal·lacions i de les despeses perquè, si no fos així, seria impossible”. La directiva del club del Baix Llobregat anima als seus conciutadans a que recolzin al projecte per “arribar a ser uns 600 socis. Es van a estalviar uns 200 euros amb els nostres vals-descomptes en moltes empreses de la ciutat, de debò. Si ens unim, podem arribar molt lluny”.

I això va ser el que va explicar a l’última Assemblea als seus socis, a part del tema de les inspeccions per part de la Seguretat Social. “Caldrà cotitzar, és clar i no ens neguem. El que no pot ser és que un col·laborador, a qui se li dóna 100 euros (i es gasta molt més) hagi de cotitzar. Això no pot ser. I, tant de bo no ens agafin als sis o set que tenim expedients oberts perquè paguem per tots. Ens hem de plantejar moltes coses”.

FOTO: www.fcsantboia.cat