El president de l’AE Prat, Luis Quiñonero, “amb la mosca darrere l’orella”

El president de l’AE Prat, Luis Quiñonero, fa temps que va assumir el retorn del primer equip a la Tercera Divisió.Tot i això, potser no és el pitjor que li pot passar a l’entitat pota-blava. Les Inspeccions fiscals marquen el present i el futur de l’entita

MANUEL SEGURA
msegura@futbolcatalunya.com

Ahora en la Tercera División// FOTO: RÀDIO PRAT

Quiñonero és dels directius més veterans del futbol català. A punt d’iniciar la seva onzena temporada al capdavant de l’AE Prat, no amaga que les seves majors preocupacions estan fora del terreny de joc. El magnífic treball de Pepe Delgado i la plantilla no va ser suficient per seguir a, segona B encara allò ja és el passat.

“Ja estem amb noves il·lusions i amb la intenció de tornar a fer-ho el millor possible per al Prat. Iniciem una nova campanya de socis (qui ens porti un de nou tindrà fins al 40% de descompte) i rebaixarem els preus notablement “, comenta a FutbolCatalunya, Quiñonero. Els 500 socis actuals es volen duplicar i això només s’aconsegueix amb bons resultats.

I aquests resultats només poden arribar a través d’una plantilla que, lògicament, està patint molts canvis com es pot comprovar, dia a dia, en el nostre MERCAT. “Ens hem posat en mans de Pepe Delgado i ell és qui mana”, afegeix.

UNA ALTRA ‘GUERRA’ MÉS COMPLICADA

Quiñonero, que enguany comptarà també amb el Prat B sota la seva responsabilitat, admet que aquest pressupost es portarà “més de 80.000 euros” en Seguretat Social per tots els que porten la vida de l’AE Prat. L’escrupolosa i especial inspecció fiscal a la que estan sent sotmesos, com l’Hospitalet, Sant Andreu, Santboià o Badalona, l’han situat en una clara incomoditat perquè “anem amb la mosca darrere de l’orella. Només hem estat quatre o cinc clubs als que ens han revisat els últims cinc anys. No ens neguem a pagar, el que no pot ser és que només siguem cinc o sis clubs als que ens obliguin a aquests pagaments que condicionen la nostra entitat “.

Per ara i, tot i que la Seguretat Social ja ha comunicat aquesta sanció al Prat, tot està “en suspens” en espera de que el Gobierno es decideixi a oficialitzar la famosa Llei d’Emprenedors.