El Prat va per feina

L’únic equip amateur de Segona B va guanyar en dia laborable. Els pota blava van sumar tres punts a Cornellà, després de vuit derrotes seguides lluny del Sagnier. “Si baixem, serà amb la cara ben alta. Si ens salvem, serà com guanyar la Champions”, explicava Pedro Dólera

JORDI MESTRES @jordimestres7
El Prat va sumar un triomf vital a Cornellà // FOTO: Jordi Mestres
El Prat va sumar un triomf vital a Cornellà // FOTO: Jordi Mestres

Bombona d’oxigen per a l’ofegat Prat. La victòria a Cornellà (1-2), pel què i el com, pot ser el punt d’inflexió que necessitava un equip llastrat per la malastrugança que l’ha perseguit en aquesta temporada, la del retorn a Segona B. Els tres punts col·loquen provisionalment els pota blava en promoció de permanència. Meritori, per aconseguir-los després d’una llarga jornada laboral de tots els integrants de la plantilla i el cos tècnic. I és que cal recordar que el Prat és l’únic equip dels 20 del grup 3 que entrena a les vuit del vespre, just quan s’acaba de treballar. El passat dijous no només va competir, sinó que va ser capaç d’endur-se el gat a l’aigua després de treballar durant tot el dia. Merescut pont pel Prat.

“No entenem que jugant així estem a baix”, reconeixia Pedro Dólera quan li preguntaven pel joc de l’equip. Per exemplificar com de dura està sent la temporada, el tècnic afegia que “hem perdut 9 punts a partir del minut 90 i aquest equip ha patit molts cops”. L’últim, contra el Mallorca B fa només cinc dies al Sagnier.

Dólera accepta el repte i dóna molta vida al seu equip: “Estem en una lliga de quatre equips per a fer promoció de permanència i això ens hem proposat”. L’entrenador del Prat descarta, doncs, la permanència directa ja que “hi ha molta distància respecte la permanència directa i crec que els quatre de baix només se’n salvarà un”.

Després de tot, “pairem bé aquesta victòria amb les nostres famílies i tindrem un bon descans”. I és que, segons Pedro Dólera, “és un dels pocs dies alegres d’aquesta temporada i això es necessita. Personalment, ho estem passant malament”.

Nervis a Cornellà?

A l’altra banda van sobtar crits esporàdics des de la graderia contra Jordi Roger. Sorprenent, si més no, després de tenir la permanència assegurada des de fa unes setmanes i en plena lluita per la Copa del Rei. Envers aquest tema, l’entrenador del Cornellà afirmava que “la pressió ens la posem nosaltres mateixos. Ningú del club m’ha dit que haguem de fer Copa. He escoltat la graderia i m’ha estranyat. L’afició vol veure guanyar sempre el seu equip i ens exigeixen”.