El Prat qüestiona la segona plaça de l’Hospi

La victòria del Prat a L’Hospitalet obre la segona posició mentre que la Pobla escala gràcies a les derrotes d’Europa i Ascó. A la zona baixa, victòries de Palamós i Granollers per posar emocionant la permanència

FRANCESC FÀBREGAS (EL TRAVESSER) @FFGaya
El RCD Espanyol superava clarament al Vilafranca // RCD Espanyol

El RCD Espanyol B tornava a la victòria després de tres empats consecutius. Ho feia davant del Vilafranca que encaixava la tercera derrota seguida. El filial blanc-i-blau es mostrava molt encertat en els metres finals i gairebé no va donar opcions als vilafranquins, que van tenir molt poques opcions de gol. Dos gols a la primera part de Pipa i Puado i dos a la segona, de Cristo i, novament Puado, situaven el defintiu 4-0 al marcador.

L’AE Prat li tornava el 0-1 que l’Hospitalet aconseguia a la primera volta i els potablava es posen a només 1 partit de la segona posició, i es reobre la lluita per aquesta segona posició. Després d’un partit amb domini altern, i l’expulsió del visitant Joel Marín a 15 minuts del final, Ignacio Rosillo, aconseguia l’únic gol del partit al minut 93.

La quarta és dels quadribarrats

L'AE Prat superava a l'Hospitalet al descompte // Oscar Yeste
L’AE Prat va decidir a l’Hospitalet a l’afegit // Oscar Yeste

El Sant Andreu segueix quart classificat després d’aquesta jornada. Victòria a casa davant del Castelldefels en un partit que no es decidia fins al darrer quart d’hora de partit .Els quadribarrats tornaven a guanyar al Narcís Sala en un partit on la primera part tindria diverses oportunitats a la primera part, però no ha estat fins a la segona que Elhadji trencava la igualada. Al temps afegit, Óscar Muñoz ha arrodonit la victòria transformant un penal.

El Terrassa es desenganxa de la quarta plaça en empatar i se situa a dos punts del quart. Empat al Joan Baptista Milà, davant d’un Santboià que tot i començar manant al marcador veuria com el Terrassa capgirava el marcador amb els gols de Dani Sánchez i Raúl Torres a la segona part, el segon de penal. Rubi Cruz salvava un punt pels locals als últims minuts de partit.

El filial del Nàstic va complir contra el Vilassar de Mar // JM Garcia

La Pobla de Mafumet escala posicions després de les derrotes d’Europa i Ascó. Els pobletans superaven el Vilassar. Moha aconseguia obrir la llauna al darrer instant de la primera part, i a la segona, després que el Vilassar de Mar collés als tarragonins, sentenciaven amb el gol de Pol Prats a deu minuts del final del partit.

L’Europa perdia a la capital del Baix Camp davant d’un Reus B que després de tres partits sense guanyar superava als barcelonins en el darrer partit de la jornada. Treballada victòria dels d’Albert Company gràcies al gol d’Adrià Arjona a manca d’un quart d’hora de partit.

El Granollers arriba als 20 punts després d’una important victòria davant l’Horta, equip de la zona mitjana i amb marge per preocupar-se per la zona baixa. Els locals aprofitaven un gol al minut 44 en pròpia porta per situar-se per davant al marcador però l’Horta aconseguia empatar abans del descans amb una ràpida acció. A la segona part, els locals posaven el directe i primer Joel Brey, al 66′ i després Álvaro, a tres minuts pel final, deixaven la victòria al municipal de Granollers.

Un dels dos únics empats de la jornada es vivia a Vilatenim, on Figueres i Gavà es repartien els punts. Els blaugrana es posaven per davant amb el gol de Sani Bello al quart d’hora però el local Ferron establia l’empat un quart d’hora més tard. A la represa, el Gavà es quedava amb 10 per l’expulsió amb vermella directa de Carlos Garcia al 55′. Això donava ales als figuerencs per anar pel partit i marcava pocs minuts després el 2-1. Quan semblava que el partit s’acabaria amb victòria local, un gol en pròpia de Puig deixava el 2-2 final.

Dissabte: victòries visitants

El Palamós, celebrant la victòria als vestuaris // Twitter Palamós

La jornada de dissabte deixava dues victòries a domicili. Les de Palamós i Cerdanyola a Ascó i Sant Feliu de Llobregat. El degà català aconseguia trencar la ratxa de nou jornades sense guanyar i es distancia del descens i ja fa cinc partits que no perd. S’imposava i donava la sorpresa a Ascó, amb els gols de Medina i Henry, als minuts 56 i 76.

A Sant Feliu, el Cerdanyola trencava sis jornades consecutives de bons resultats del Santfeliuenc i aconseguia la victòria per 1-2. Éric Zárate avançava als d’Andrés Gonzàlez a la meitat de la primera part però en els següents 10 minuts els del Vallès aconseguien donar-li la volta al marcador, gràcies als gols de Dani Martí i Jonatan Toledo.