El Prat ja està a segona B i tothom s’alegra

La classificació del Prat per a la Segona B col·loca als potablava en la categoria desitjada alhora que el Santfeliuenc continuarà a #3div5. Matinal històrica pels de Pedro Dólera mentre que va acabar el somni del Vilafranca a Màlaga. Tot no pot ser

Día históric. LA AE Prat, altra vegada a la segona B / FOTO:

Patint fins al final. Era el que tocava malgrat el 3-1 del Sagnier, però els de Pedro Dólera van saber aguantar, van marcar terreny, com han fet tota la temporada, i la millor defensa de la categoria li va donar l’ascens als potablava. El triomf pratenc no s’oblidarà fàcilment a Sant Feliu de Llobregat, ja que els blanc-i-blaus van ser els primers que es van sumar a aquest èxit. Els hi anava la vida i els d’Andrés González, recentment renovat, seguiran a Tercera.

Molt ràpid va poder marcar Jordi Sánchez (14′) en la qual va ser la primera gran parada del meta local Álvaro, home clau en aquesta eliminatoria, savia que un gol del seu equip sentenciava qualsevol somni pamplonica. Un minut després, rematada de cap d‘Ignacio, després d’un servei de cantonada servit per Javi Lara, va ser la segona sense fortuna.

Per contra, Toni Texeira va viure una sessió més plàcida de la prevista. No obstant això, aquesta pau es va trencar en el minut 72 quan una falta lateral servida per Arana la va enganxar Miguel Díaz en el segon pal. Van ser els pitjors minuts per als visitants però la sort estava beneïda. El Prat torna a la Segona B.

CREU PEL VILAFRANCA

El Vilafranca cau a Málaga / FOTO:
El Vilafranca cau a Málaga / FOTO: @oriolfcb

Mentre el Prat lluitava en El Tajonar, el Vilafranca va arribar a La Rosaleda on als de Manel Ruano els va costar arribar al triomf final. Tot es va resoldre en la segona meitat, ja que els d’Iván Moreno van saber frenar l’ímpetu andalús. Una pilota perduda a l’àrea vilafranquina va acabar en el primer gol de Kuki Zalazar (75′), només dos minuts abans del segon (77′), obra de Nesyri. Va acabar el somni