El Prat agafa alçada i aigualeix el debut de Pavón

L’AE Prat no fa bo el canvi d’entrenador a la Pobla de Mafumet, guanya 0-2 per tallar la bona ratxa del filial del Nàstic de Tarragona i desbanca al Reus Deportiu B del quart lloc després de la derrota reusenca a Sant Boi

FRANCESC FÀBREGAS (ELTRAVESSER.CAT) @ffgaya
L'Espanyol B segueix líder després de guanyar l'Europa de Rubén Canelada // FOTO: ceeuropa.cat
L’Espanyol B segueix líder després de guanyar l’Europa de Rubén Canelada // FOTO: ceeuropa.cat

La jornada 12 de Tercera Divisió finalitza i per segona setmana consecutiva el líder, l’Espanyol B augmenta distàncies amb el segon, l’Ascó que tornava a empatar. El filial blanc-i-blau guanyava per la mínima el derbi barceloní davant l’Europa, en un duel molt disputat. Un gol de Doncel superada la mitja hora de joc era suficient per sumar els 3 punts. L’Ascó empatava per segona setmana consecutiva i aquesta vegada a casa, davant d’un Gavà, que tot i seguir en descens, puntúa trencant amb dues derrotes consecutives.

L’Hospitalet encadena tres partits sumant de tres en tres, fet que el deixa tercer a un marge de 4 punts respecte del quart classificat. En aquesta ocasió, superava al Santfeliuenc a les Grasses per 1-3. Manzi avançava als d’Hospitalet de Llobregat amb un gol al minut 11. A la represa, Velillas primer (52) i Ripoll després (76) deixaven el 0-3. Romo, a les acaballes maquillava el resultat final.

El Santboià es va fer fort a casa contra el filial del Reus // FOTO: David Ferrer (fcsantboia.cat)

L’AE Prat aconsegueix tornar al playoff d’ascens en aprofitar la jornada. S’imposava al camp de la Pobla B que tornava a estrenar tècnic. Vïlchez marxava a formar part del cos tècnic del primer equip mentre que arribava Juanma Pavón, que debutava amb derrota. Ricarte i Poves feien els gols dels visitants que els deixa en quarta posició. El Reus Deportiu B encaixa la segona derrota i això els expulsa momentàneament del playoff d’ascens. Derrota a Sant Boi de Llobregat per la mínima (1-0). El gol d’Oriol Molins allunya provisionalment als del Baix Llobregat del descens (5 punts).

La victòria del Vilafranca a Palamós (1-2) situa als del Penedès a dos punts de la quarta posició. Els vilafranquins contrarestaven el gol inicial de Litus al primer minut de partit amb gols d’ Arnau Gaixas (14) i Àlex Pla (80). Amb la derrota, el Palamós segueix en descens i amb 8 punts.

Gran golejada de l'Horta al Feliu i Codina contra el Vilassar // FOTO: @uevilassardemar
Gran golejada de l’Horta al Feliu i Codina contra el Vilassar // FOTO: @uevilassardemar

El Terrassa es situa amb 19 punts (a 3 del playoff) després d’imposar-se al camp del Granollers per la mínima, en un duel molt disputat i que s’acabava decantant pels visitants gràcies a un gol de Jonathan Ferreira al minut 42 de partit.

Un dels dos empats de la jornada el protagonitzava el Sant Andreu i Cerdanyola, en un duel sense gols. El Sant Andreu, segon equip menys golejat, no podia endur-se els tres punts davant d’un Cerdanyola que lluita per evitar el descens i s’acabaria amb repartiment de punts.

I si el Santboià sumava una victòria important per la zona baixa, també la sumarien l’Horta i el Castelldefels. L’Horta protagonitzava la victòria més clara de la jornada. Doblet de Jota, de Sergi Arranz i un altre d’Edgar Tejada, davant d’un Vilassar de Mar que segueix com a cuer de Tercera Divisió. La UE Castelldefels marxava del municipal de Figueres amb els 3 punts sota el braç, fent valer el gol de Jordi Aumatell per donar la tercera victòria de la temporada als d’Els Canyars.