El porter del Sitges Eric Gonçalves ensenya el camí del gol

Poques vegades veuran marcar al porter de porteria a porteria. Però també es donen aquest tipus de situacions com es va veure en el Municipal de Aiguadolç (Sitges). El protagonista va ser el meta local Eric Gonçalves

Eric Gonçalves fa história amb el Sitges/ FOTO: CLUB
Eric Gonçalves fa história amb el Sitges/ FOTO: CLUB

Ara que està tan de moda tenir un porter que jugui amb els peus tant com amb les mans, aquest cap de setmana hi ha qui li mostra al món com es marca des de la seva pròpia porteria i posa al seu equip per davant amb només quatre minuts de partit. El partit Sitges-Sant Cugat Sesgarrigues es presentava com un duel interessant per veure gols entre el líder i el cuer del grup 12 de la Tercera Catalana; només es porten dues jornades de competició pel que tot és una anècdota, però aquí queden.

El meta sitgetà Eric Gonçalves va recollir una pilota d’un company que li va enviar cap enrere, el va preparar per treure al bot amb la dreta, ho va fer i molt fort al punt que va botar sobre la frontal del sorprès porter visitant que es va quedar en la meitat del camí. Alonso Revilla, porter santcugatenc, no va saber què fer, la seva defensa tampoc i el bot de la pilota va ser cap a dins. (VEURE VIDEO)

Era el primer gol del partit, en el minut 4, i així s’iniciava el primer triomf de la Lliga del Sitges a casa seva. Hi ha qui deia anys enrere que de porteria a porteria no valia, però aquí va haver-hi bot de pilota i el col·legiat Pere Llorenç Costajussa no va dubtar.