El play-off s’estreny en una jornada plujosa

Jornada que ha deixat dos partits ajornats per pluja: Santfeliuenc-Rubí (s’han jugat 45 minuts) i Figueres-Sabadell B. Per contra, el play-off s’apreta a expenses del partit ajornat del líder que veu com l’estrenyen

El Castelldefels goleja a un Masnou que segueix en play-off FOTO: Alex Gallardo

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER

Del primer al sisè hi ha cinc punts de marge, mentre que els vuit darrers classificats només sis punts els separen, gràcies a victòries importants de Castelldefels, Palamós i Manlleu.

El dissabte s’havia d’haver jugat el Santfeliuenc-Rubí però s’ha suspès per pluja i només s’ha pogut jugar 45 minuts. Empat sense gols i deixa tot obert per quan es disputin els segons 45 minuts.

L’altre partit de la jornada que s’ha suspès ha estat el Figueres-Sabadell B després d’un acord per les dues parts.

El play-off s’estreny després dels resultats d’aquesta jornada de lliga. L’Ascó és colíder després de guanyar a casa per un sol gol (1-0) al Peralada, gràcies a l’encert de Roigé al minut 77 de partit.

La Pobla de Mafumet, tot i perdre a Manlleu segueix en play-off d’ascens a Segona B. Va caure davant d’un Manlleu que portava cinc partits sense poder guanyar. Va trencar la ratxa pels gols de Seuma (penal) i Coll, els dos a la segona part i que els deixa fora del descens.

El Masnou ha caigut golejat al camp d’un Castelldefels que ha reaccionat. Deixa de ser el cuer -ara ho és el Vilassar de Mar– al clavar-li una maneta a un Masnou que no va tenir el seu dia. Segona derrota de la temporada del Masnou que tanca el play-off.

Bona jornada pel Terrassa que guanyava al Vilafranca per 3-0 per situar-se a només dos punts del quart classificat. Gols de Merchan, Fuentes (penal) i Pérez, els dos darrers a la segona part. El Vilafranca, segueix a zona mitja.

L’Europa, després de dues derrotes seguides torna a guanyar hi ho fa a La Bòbila davant del Cerdanyola. Victòria per la mínima (en pròpia porteria) i al primer minut del temps afegit. Victòria de fe o derrota de mala sort pels locals.

La Montañesa ha aconseguit la primera victòria de la temporada fora de casa. Ho ha fet guanyant amb solvència a un Gavà que suma quatre derrotes consecutives i s’apropa al descens. Dos gols de Garcia als primers 20 minuts de partit ha deixat encarrilat el partit.

Palamós i Prat, dos equips de la zona baixa, han guanyat a domicili en dos partits directes davant Vilassar de Mar i Martinenc i fan un pas endavant. El Prat guanyava 0-2 davant del Martinenc, que entra al descens mentre que el Palamós guanyava 0-1 davant del nou cuer de la categoria I el Vilassar de Mar ja fa nou setmanes sense guanyar.