El play-off és massa llaminer

De nou, es produeix un canvi de liderat a #futbolcat i els de Miguel Rubio tornen a dominar. Cada cop és més difícil guanyar i així queda palès aquesta jornada, on cal remarcar la victòria del Vilassar, que torna a guanyar 17 partits més tard.  El play-off es torna a reobrir gràcies a l’empat del Rubí i també a la victòria dels perseguidors. Pacheco, porter del Martinenc, fa el gol de l’any

Pobla Mafumet-Prat empaten / FOTO: FRANCESC FÀBREGAS-EL TRAVESSER

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER

L’Ascó torna a ser el nou líder de Tercera Divisió. S’ho ha hagut de treballar. I és que a la mitja part del partit, el Castelldefels estava donant la campanada. A la segona part, Genís Soldevila i Dani argilava, capgiraven el marcador per donar els tres punts als ebrencs, i deixar al Castelldefels en zona de descens.

La Pobla de Mafumet no ha pogut sumar una victòria davant de l’AE Prat al Nou Estadi de Tarragona. Partit molt igualat entre dos equips que al final de temporada volen acabar entre els 4 primers llocs. El Prat, ha posat a prova a Albert Varo que ha realitzat tres bones intervencions, evitant el gol visitant. Amb aquest empat, La Pobla baixa a la segona plaça, mentre que el Prat se situa a set punts del quart lloc.

Alegria al Nou Sardenya. El CE Europa finalment aconseguia els punts, tot i que el Vilafranca ha donat guerra. Josep Díez avançava als del Penedès, i amb el 0-1 s’arribava al descans. Els de Pedro Dólera, capgiraven el marcador a la segona part, gràcies als gols de Javi Lara i Ignacio Rosillo. L’Euorpa, escala a la tercera posició. Empat de la UE Rubí a casa davant del Palamós que deixa als locals quarts classificats després de tres jornades sense guanyar de manera consecutiva. L’empat, pel Palamós, el deixa també una sensació amarga, ja que segueix a prop del descens.A poc a poc, el Terrassa va aproximant-se al play-off. La victòria davant del Santfeliuenc, en un partit boig els deixa ara a tres punts. Els egarencs aconseguien la victòria al temps afegit, gràcies als gols de Gallego i Segarra, que deixaven als d’Andrés Gonzàlez sense premi. I és que havien fet mèrits per treure almenys un punt. El futbol però, s’ha de jugar cada partit d’inici a final.

Setena jornada consecutiva puntuant per un Figueres que segueix viu pel play-off d’ascens. Venen la pell cara i això ho van deixar palès al camp del Cerdanyola del Vallès, aconseguint un gol gairebé miraculós als darrers instants de partit (gol de Rodríguez). Estan a cinc del quart classificat. La Montañesa, sense fer soroll ja és setè i amb 36 punts manté la il·lusió d’anar a més. Victòria a casa davant del CD Masnou, que s’enfonsa a la taula classificatòria i no puntua des del 9 de novembre. Estan ja a sis punts del descens. Els gols de Freixas i Corominas donaven els tres punts al Peralada de Jordi Sala. Victòria davant del Sabadell B, que només ha guanyat un partit dels últims cinc. Per contra, el Peralada, es consolida a la zona mitja-alta de Tercera Divisió

Gran victòria del Martinenc en un duel directe al camp del Gavà, que fa que després de setmanes, els del Guinardó surtin del descens. De retruc, deixa al Gavà tocat, i molt a prop del descens (2 punts). Partit dominat clarament pels de Manel Moya i que deixaven sentenciat a la mitja part (0-3). A més, golàs del porter, que feia un autèntic golàs, de porteria a porteria.

Vilassar de Mar, celebra la victòria davant del Manlleu. Un duel directe per la zona de descens i que el cuer en treia profit per seguir creient amb el miracle. Segona jornada consecutiva puntuant i guanyen després de 17 partits sense fer-ho, recorda el que era gràcies a un gol de penal, transformat per Aybar.