El Pitxitxi Salinas ja està de tornada

Manuel Expósito Salinas, Pitxitxi de Tercera Divisió amb 23 gols per al CE L’Hospitalet, torna aquest pròxim diumenge enfront del Sant Cristóbal després d’un mes d’absència. El seu encert i la seva experiència sempre són benvingudes

@ManuelSeguraM
Manuel Expósito Salinas, CE L'Hospitalet
Manuel Expósito Salinas és la imatge més clara del gol/FOTO: @Mark_SplashFoto

Ja sabia on es ficava quan va tornar a aterrar aquest passat estiu a La Feixa Llarga i sabia que venia per a fer el que sempre ha fet: marcar gols. Manuel Expósito Salinas mai falla amb aquest compromís de gol i qui sap si la seva absència ha estat clau no només per a acomiadar al tècnic Xavi Molist. La veritat és que s’ha trobat a faltar els seus gols i la seva presència. Ja està de tornada per a alegria del CE L’Hospitalet.

Quatre partits absent per lesió i cinc punts sobre 12 aconseguits pel seu equip. Se li ha trobat a faltar…

Bé, ja per fi, puc dir que fa dos dies que treballo amb l’equip, sense molèsties. Em vaig provar al Prat, vaig estar escalfant però no em vaig veure per a estar en l’onze titular. L’important de totes maneres era guanyar i es va guanyar.

“Clar que m’agradaria ser Pitxixi però el principal no és això”

La veritat és que aquí segueix com a Pitxitxi de la categoria amb 23 gols (32 partits), o el que és igual, el 34’8% del seu equip.

Ni sabia aquesta dada. Jo ja estic llest, si el míster decideix comptar amb mi. Porto un mes parat i tinc ganes. Jo estic per a ajudar l’equip, per a això em van fitxar. Em van dir que necessitaven gols i jo vaig dir que ho intentaria.

Vostè té una trajectòria molt completa als seus 29 anys i sembla que la seva motivació es manté intacta.

Sé que a molts rivals els agrada enfrontar-se a mi en el camp i això em motiva també. Tinc molta il·lusió, per descomptat.

Ser pitxitxi li motiva de manera especial?

Ho porto dient sempre: clar que m’agradaria però el principal no és això. Cal intentar pujar, tota la resta és secundari.

“Estaré sempre agraït a Xavi Molist, però ara toca donar suport a Jonathan”

Els números demostren que si no està vostè, no hi ha gols. Sense ofendre a ningú.

No és així, hi ha altres companys com Cristian o Ripo, tenim bons futbolistes fins i tot amb passat en Primera Divisió. Això dels gols ja se sap que són ratxes.

Salinas, Hospi
El davanter riberenc porta 23 gols a la Lliga/FOTO@Mark_SplashFoto

Encara que ja tingui experiència, continua al·lucinat amb l’acomiadament de Xavi Molist?

Són decisions del club. Jo estaré sempre agraït a Xavi Molist i ara toca respectar i donar suport a Jonathan. Aquí culpables som tots i els qui juguem som els futbolistes. El més fàcil és fer fora a l’entrenador d’una plantilla però la culpa és de tots.

Tornem a la competició. Queda clar que quedar campió pot facilitar molt les coses encara que ja no depèn només de vostès.

Ser campions et facilita una eliminatòria d’ascens i tres es fan molt llargues però també cal ser realista. Si guanyem aquest diumenge, certifiquem el play-off i seria un greu error pensar en altres coses que no siguin guanyar aquest diumenge al Sant Cristóbal. El Llagostera pot perdre perfectament a Granollers com vam perdre nosaltres també davant el Figueres quan ningú ho esperava.

“Que ningú dubti que aquesta plantilla ho donarà tot”

És la seva segona etapa a l’Hospi on gaudeix de gran simpatia per tots els aficionats. S’explica que hi hagi tanta fredor en la graderia?

No crec que siguin freds encara que és una pregunta difícil de contestar. També poden tenir les seves raons i els trobem a faltar moltes vegades però també passava el mateix a Segona B. No ho sé. Segur que tenen els seus motius.

S’acomiaden del títol?

No. Esperem lluitar fins a l’última jornada per a quedar primers del grup però, si no és així, que ningú dubti que aquesta plantilla ho donarà tot en el play-off.