El ‘Pistoler’ i el ‘Tigre’ fan líder a l’Olot

Remuntada de líder davant la Guineueta i victòria sonora de l’Olot amb gols de ‘El Pistoler’ i ‘El Tigre’ per a manar en la classificació

 Sergi Arranz, el 'Pistoler' de Figueres ha ressorgit i ja cinc cinc gols // FOTO: UE Olot
Sergi Arranz, el ‘Pistoler’ de Figueres ha ressorgit i ja cinc cinc gols // FOTO: UE Olot

Reacció d’equip líder per part de l’Olot davant la Guineueta i pas ferm del conjunt d’Albert Carbó gràcies als gols de ‘El Pistoler’ Sergi Arranz i de ‘El Tigre’ Kilian Villaverde. Els marquen a parells i deixen al seu immediat perseguidor (Peralada) a dos punts.

Els de Luis Gallego van començar molt bé, van aguantar fins a una hora de partit, amb gol inclòs de Ferran (53′), però Arranz i Kilian són dos cracks que s’uneixen per a guanyar i guanyar. Dos gols cadascun i dues assistències del davanter hospitalenc defineixen un triomf que enfonsa una mica més als locals.

Bona jornada per a l’Olot, ja que Peralada no va guanyar, Girona B va descansar i Sant Andreu va perdre.

D’ARRANZ A CANARIO I l’HOSPI SÍ QUE GANA

L’única victòria local es va donar al Municipal de la Feixa Llarga gràcies a la tercera pena màxima que li han atorgat als de Cristian García i aquí Canario no falla (5′). El pitjor no va ser això sinó l’expulsió de Joan Noguera que va facilitar el treball als locals. Atenció als quadribarrats amb 2 KO en els seus últims 3 partits.

Va ser el triomf de la jornada, ja que la resta es van repartir en un total d’1 victòria local, 5 empats i 2 triomfs a domicili. En total s’han marcat 5 gols locals per 9 visitants.

EMPATS A RES

Dels 5 empats de la jornada, 3 han estat a zero gols. Sta Coloma, Granollers i Pobla Mafumet van acabar com van començar en un dels pitjors caps de setmana golejadors d’aquesta Lliga. Així, difícilment, es pot guanyar res.

Això provoca que la diferència entre els protagonistes sigui mínima i qualsevol jornada pugui provocar pujades i baixades espectaculars. Es manté el Peralada com a líder encara que perseguit per 8 equips en un marge de 3 punts com 3 punts separen al cinquè (Vilassar Mar, 15 punts) de l’onzè (Pobla Mafumet, 12).

La FE Grama continua invicte a la seva casa i invicte segueix també el Vilafranca fora de la seva; a Ca NÁnglada cau el primer empat local enfront d’un Figueres que no surt de zona de descens. Aquest diumenge, Moisès Hurtado va reclamar dues penes màximes a Suaibo.

D’altra banda, el Manresa acumulava la seva cinquena igualada aquesta Lliga i li deixa sense perdre encara a domicili igual que els d‘Ivan Moreno.

AIRE PER A MIKI

Qui va poder gaudir del cap de setmana va ser Toni Carrillo i la UE Castelldefels. Torna a ficar-se en zona de descens, però ja veu la llum amb el seu tercer triomf en els seus últims quatre partits. Importantíssima l’aportació d’un brau Sergio Moreno (25′ i 67′) amb dos gols que valen or.