El Peralada segueix intractable en el seu camí a segona B

Tercer partit de promoció i tercer triomf dels gironins d’Arnau Sala que van directes cap a la Segona B. Aquest diumenge va caure un triomf rotund (3-0) enfront del Conquense encara que encara queda la volta el cap de setmana vinent

El Peralada segueix guanyant/ FOTO: JORDI AGUSTÍ

Deu minuts li van bastar a l’equip d’Arnau Sala per posar-se per davant en el marcador. El Peralada, que es manté ferm en la seva lluita per pujar a segona divisió B, va saber decidir el triomf en el seu camp on ja suma 13 partits amb la seva porteria a zero dels 20 disputats. Sensacional final per 3-0 que servirà als gironins a viatjar amb major tranquil·litat (sense confiances), però amb tota la il·lusió a Cuenca aquest cap de setmana vinent.

Primer va ser Ernest Forgas (18′) qui trencaria el zero a zero inicial després d’una feliç combinació de la davantera. El tret del davanter vilafranquí va ser molt ajustat a l’esquadra del porter visitant Àlex Ruiz. Era el principi de la golejada local que augmentaria Cor amb més facilitats de les previstes.

Després del descans, no va canviar el panorama i el Peralada va estrènyer prou per augmentar la seva renda; el travesser es va interposar entre Corominas i el gol (61′) mentre el Conquense va aparèixer (65′) per mediació d’un tret de Gerika. Fins a la fortuna va ser local en una jugada en la qual va intervenir Xavi Boniquet (87′) amb ajuda involuntària de Javi Soria.