El Peralada recupera el liderat de Tercera

L’empat entre Vilafranca i Olot situa el Peralada com a nou líder de Tercera Divisió, i recupera el lideratge tres jornades més tard. Derrota del Sant Andreu a casa mentre que l’Europa aconsegueix una victòria important per intentar capgirar la situació

@FFGaya
Victòria contundent davant el Manlleu / FOTO: CF PERALADA

La Tercera Divisió no s’ha aturat i aquest cap de setmana s’ha disputat la dissetena jornada de lliga, amb alguna sorpresa que altra. El partit més esperat s’ha viscut al Penedès. Empat entre Vilafranca i Olot (1-1), en un duel on Marc Mas avançava als de la Garrotxa però que Oribe aconseguia contrarestar un minut més tard pels vilafranquins. Al final l’empat beneficia el Peralada, que aconseguia guanyar i bé al Manlleu (3-0) per recuperar la primera posició (empatat a punts amb l’Olot).( VEURE CLASSIFICACIÓ)

L’Ascó és el primer equip que li marca dos gols a la UE La Jonquera i segueix en un estat de gràcia. Vuitena victòria consecutiva sense perdre mentre que la Jonquera perd per cinquena jornada consecutiva. Gols de Bertomeu i Guiu a la primera part per deixar un Ascó una jornada més en quarta posició, ara en solitari.

I és que el Palamós no podia passar de l’empat a casa davant del Santfeliuenc (1-1). Zárate aconseguia avançar als del Baix Llobregat a l’hora de partit però el degà català aconseguia empatar en el darrer quart d’hora gràcies a un gol d’Ivan Garcia.

Un gol de Pedro Garcia a l’inici de la segona part donava la victòria a la Montañesa a Nou Barris davant de la Pobla de Mafumet. Cinquena victòria consecutiva per una Montañesa i segueix a tres punts del play-off d’ascens.

El Terrassa segueix en lluita pel play-off d’ascens. Els egarencs remuntaven el partit a l’Olímpic davant del Figueres que s’avançava al minut 63 de partit. Velillas, tres minuts més tard feia l’empat al marcador. Amantini, a tres minuts del final del partit confirmava la remuntada pels locals (2-1).

Victòria important de l’Europa per començar a remuntar el vol. El gol al temps afegit de Xavi Civil donava la victòria a un Europa que surt del descens a Primera Catalana després de superar al Granollers.

Empat entre Vilafranca i Olot (1-1)/ FOTO: JORDI MESTRES

El cuer, el Sabadell B agreuja el mal moment del CE Júpiter i suma 3 punts importants. Els gols arribaven a la segona part. Raigón (54′) i Marcet (64′) donaven tres punts als sabadellencs que tot i seguir cuers s’enganxen als seus rivals directes. El Júpiter, per contra entra en descens.

Una altra victòria dels equips de la zona baixa ha estat la del Vilassar de Mar. Han sorprès al Narcis Sala superant a un Sant Andreu que s’allunya a quatre punts del play-off. El gol arribava als últims minuts de partit després que el seu equip veiés com es quedava amb 10 homes per l’expulsió de Soufian

El Castelldefels puja fins a la catorzena posició davant d’un Cerdanyola que veu com es posa a tres punts del descens. Un gol als primers compassos de la segona part d’Adri Alonso deixava tocat a un Cerdanyola que no podria reaccionar. Òscar Garcia, a l’hora de joc sentenciava amb el 2-0.