El Peralada no va tan ràpid a Bouzas (1-1)

Els gironins ho lluitaran tot a la tornada, després de deixar escapar una victòria mínima contra 10 homes. El Municipal de Peralada espera en set dies el primer ascens de la història de l’equip a Segona B

JORDI MESTRES @jordimestres7
El Peralada va empatar a Galícia // FOTO: @cfperalada

Mitja hora contra 10 i amb resultat a favor. Durant aquest període, el Peralada va perdre un avantatge que s’havia guanyat a la primera part. Les condicions, immillorables, no van ser suficients per a consolidar una victòria que ja es fregava amb les mans. Això és un play-off, ni més ni menys. Ningú perdona res, sigui amb 11 o amb 10, i el Rápido de Bouzas va fer honor a aquest tòpic. Els gironins, però, no han de caure en el desànim. El resultat podria haver estat millor, cert, però no deixa de ser bo. Gol en camp contrari i val l’empat a zero i qualsevol victòria a la tornada per a pujar. Els d’Arnau Sala estan fent història.

I és que superades dues eliminatòries, l’ascens està a tocar. Dels cinc partits disputats, el Peralada només n’ha perdut un. I va ser a Cuenca, després d’un bon coixí de gols a l’anada. És per això que aquest equip si transmet una cosa és confiança. El Rápido no havia perdut cap partit al play-off, però va veure’s superat en una bona primera part dels d’Arnau Sala.

Les ocasions es van succeir i Coro va provocar el gol en pròpia porta de Coti a la mitja hora. Al descans s’arribava amb avantatge mínim i unes sensacions més que bones. La represa, però, va ser diferent. El Rápido de Bouzas va reaccionar, amb intensitat i duresa. Fruit d’això va ser expulsat un jugador local i els gallecs van acabar amb 10 homes.

Els locals, molt endollats, van ser capaços d’igualar amb un home menys. De la forma més cruel pels interessos gironins, de penal i a dos minuts pel final. L’empat a un l’hagués signat qualsevol abans de jugar, però vist com va anar el partit deixa un regust amarg. Aquest ascens s’haurà de cuinar a foc lent i tot es decidirà a la tornada.