El ‘Pepitu de Sarrià’ fa més de mig segle a la presidència

Josep Calderó, el ‘Pepitu de Sarrià’ porta 53 anys (cinquanta-tres) al capdavant del CP Sarrià i, el més important, amb una bona salut imponent. Envoltat de grans col·laboradors, no es posa metes

Josep Calderó, el ‘Pepitu de Sarrià’ // FOTO:F.C.F.
Josep Calderó, el ‘Pepitu de Sarrià’ // FOTO:F.C.F.

Va ser el gran estel de la passada final del Campionat de Catalunya amateur. Jugaven CE Manresa i CP Sarrià encara que tothom passava a saludar a un senyor que destacava pel seu sentit d’atracció. L’estima i la consideració que li tributaven tots els assistents a Les Planes tenia la seva raó. Cinquanta-tres anys al capdavant de l’equip parroquià fan de Josep Calderó ‘Pepitu’, d’aquest ‘Gegant de Sarrià’, un dels grans referents del futbol català.

“Què fa falta per estar tants anys com a president? Paciència, senyor, paciència” admet amb un somriure d’orella a orella ja que, encara que és un sacrifici real, també té el seu costat agradable. D’una altra manera seria impossible aguantar.”A més no estic sol. Tinc al meu costat una junta de 20 persones perquè. si no fos així, seria impossible”, diu

Al llarg de la nostra xerrada s’incorpora el vicepresident esportiu Joan Cerón, exjugador i ara directiu “perquè aquí tots hem de fer de tot”. Tots junts han aconseguit formar un total de 25 equips que gaudeixen en Can Caralleu de la pràctica del futbol. Nouvinguts a la segona Catalana, no es marquen objectius o terminis que no sigui el dia a dia. “Aquí paguem tothom inclòs els futbolistes”, agrega Cerón. Sobre uns 600 euros. És el que ens toca si desitgem practicar el que més ens agrada”.

Ja ho sap tothom. Josep Calderó, el ‘Pepitu de Sarrià’ és un exemple a seguir. Una estona al seu costat és molt edificant.