El Palau remunta per continuar líder

L’Artesa de Segre també va sumar els 3 punts en un duel de la part alta contra el Solsona. Mentre que l’Albi va superar amb comoditat un Vallfogona que es situa com a cuer

JOSEP REGANY @Jregany
Inexpugnables en el seu fortí d’Anglesola/FOTO: PALAU A.

Els del Pla d’Urgell van haver de remuntar un gol inicial del Térmens. Joan Serrano amb dos gols va aconseguir donar la volta al marcador i en el tram final de partit el líder de la categoria va sentenciar amb el definitiu 3-1 en un partit molt treballat per part dels dos conjunts. El Palau seguirà una setmana més com a líder de la categoria. (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

Per la seva banda, els seus perseguidors també van sumar els 3 punts. L’Artesa de Segre es va avançar al Solsona als 5 minuts d’iniciar el partit, gràcies a un gol d’Arturo Gandara, que jugava contra el seu ex-equip. El Solsona va saber reaccionar i al final del primer temps va empatar el partit. Però quan faltaven pocs minuts per complir-se el temps reglamentari, van ser els locals els que van tornar a colpejar per situar el definitiu 2-1. L’Albi va tenir un partit més plàcid contra el cuer de la categoria, el Vallfogona de Balaguer, i es va imposar per un clar 4-1.

6 victòries locals, 2 empats i 1 victòria visitant.

Alpicat, Castellserà i Linyola van guanyar els seus partits mantenint la seva porteria a 0. Els primers van superar a un Alcarràs que no acaba d’arrencar per 2 gols a 0, victòria que els fa sortir de la zona de descens. El Castellserà va guanyar pel mateix resultat a l’Organyà, tots dos gols en el primer quart d’hora de partit. Finalment, el Linyola es va imposar per la mínima, recuperant la seva solidesa, a l’Alcoletge.

Torrefarrera i Agramunt van empatar el seu partit a 0. Els dos equips van tenir ocasions per trencar l’empat, però no van tenir l’encert necessari. Cervera i Balàfia van sumar 1 punt cada un en el seu empat a 3 gols. Els de la Segarra van rescatar un punt quan semblava que volaven els punts.

L’única victòria visitant va ser la del Guissona al camp del Juneda. Tres punts molt importants en un camp molt complicat.