El Palamós presenta els actes d’homenatge dels 25 anys del Nou Estadi

L’acte ha comptat amb tres referents d’aquella plantilla, Waldo Ramos, Quique Yagüe i Emilio Caballero, entrenador, representant dels jugadors i president

Actes d'homenatge dels 25 anys del Nou Estadi// FOTO: PALAMOS CF
Actes d’homenatge dels 25 anys del Nou Estadi// FOTO: PALAMOS CF

El Palamós Club de Futbol ha presentat en l’Espai del Peix de Palamós el programa dels actes de commemoració de la plantilla que va inaugurar el Nou Estadi de Palamós la temporada 1989/90. A la roda de premsa de presentació del programa dels actes han assistit tres representants d’aquella plantilla, Emilio Caballero, Waldo Ramos i Quique Yagüe, president, entrenador i representant dels jugadors, a més de l’actual president, Joan Pau Pérez, l’alcaldessa de Palamós, Teresa Ferrés i Francesc Sánchez i Carcassés, periodista palamosí que va viure in situ l’època més gloriosa del club i que diumenge farà la presentació dels jugadors de la plantilla 89/90.

L’entrenador d’aquella reeixida i mítica plantilla, Waldo Ramos, ha destacat que “entre tots vam aconseguir fa 25 anys la construcció d’un estadi tan magnífic com aquest”. De fet, el president Emilio Caballero ha definit què va suposar l’existència del Nou Estadi per l’any del debut del degà a la Liga Adelante. “Ens vam embarcar a fer unes instal·lacions que suposaven una gran despesa. ‘aventura podria haver durat un any, però nosaltres el vam rendibilitzar sis temporades”. El jugador Quique Yagüe ha recordat aquells moments. “Encara recordo la il·lusió a la cara de la gent i la bogeria que se sentia pel Palamós”.

L’actual president, Joan Pau Pérez, també ha tingut paraules per recordar la inauguració de l’Estadi. “Sento enveja de la implicació i el suport que tenia la junta directiva en aquell moment”. L’alcaldessa de Palamós, Teresa Ferrés, ha comentat que “fa 25 anys va haver-hi opinions favorables i desvaforables sobre la construcció de l’Estadi, però el temps ens ha donat la raó i hem comprovat que va ser una decisió encertada”.

Diumenge a les 8 del vespre el primer equip jugarà l’últim amistós abans de l’inici de pretemporada. Serà amb el Trofeu Vila de Palamós en joc i amb el Girona com a rival. Està previst que a les 19:30h es faci  ‘homenatge a la plantilla i cos tècnic d’aquella temporada, que comptarà amb la presència de jugadors com Paco Boix, Juanma López, Pepe Costa, Miguel Retuerto, Coquito Rodríguez, Esteve Coromines, Salvador Cardona o Pep Mercader entre altres. A les 19:45h es farà la descoberta de la placa del nou nom del Nou Estadi, que a partir de diumenge s’anomenarà Estadi Municipal Palamós–Costa Brava.