El Palamós es presenta a Figueres sense porter suplent

Quedarà com a anècdota, però el primer partit del Palamós aquesta temporada es va jugar amb una convocatòria de només 17 futbolistes. Joan Mármol no va disposar de la fitxa de Marc Soler per “una fallada” del president del club, Joan Pau Pérez

El Palam`´os, sense porter suplent/ FOTO: PALAMÓS
El Palamós, sense porter suplent/ FOTO: PALAMÓS

El Palamós va començar la temporada 2016-2017 amb anècdota, ja que va viatjar a Figueres per disputar el derbi empordanès sense porter reserva. La sorpresa que va suposar veure la relació de convocats amb només 17 futbolistes va evidenciar que per a l’ocasió el conjunt visitant es lliurava totalment al porter titular Aleix Manzano.

I no li va anar malament al Degà de Catalunya, ja que el meta gironí va tenir dues encertades intervencions que van impedir el triomf dels locals. Amb el record posat en el 5-0 favorable als de Narcís Pelach ‘Chicho‘ en el xoc de la Copa de Catalunya (31 de juliol), s’esperava un duel apassionant a Vilatenim i així va ser. La dosi d’emoció va anar en augment i va tenir un moment de màxim dubte a prop del descans.

Corria el minut 43 de la primera meitat quan el meta visitant Aleix Manzano rebia una fortuïta entrada d’un davanter local i precisa l’assistència mèdica. El dubte va aparèixer en el costat de Mármol, ja que no hi havia porter suplent, però el porter es va recuperar i va acabar el duel.

Al final del partit es va aclarir tot i ho va fer el president del Palamós, Joan Pau Pérez. “Ha estat una fallada meva de coordinació”, va afirmar als companys de Ràdio Palamós que no sortien, com tots, de la seva sorpresa. Per cert, el màxim dirigent palamosí va aprofitar per demanar que la gent “vagi a l’estadi i es faci soci”. El ritme de “nous socis” és molt bo encara que Pérez no va dir quantitat alguna.