‘El Pajarito’ Toni Casulleras plega ales

Toni Casulleras es va acomiadar aquest passat diumenge del futbol català. Als seus 41 anys, ‘El Pajarito’, que es va sobreposar a un infart al 2008, ja s’ha cansat de marcar gols i plega ales

'El Pajarito' Toni Casulleras plega ales i va deixar el futbol actiu aquest passat diumenge a la Unificació Llefià // FOTO: Eduardo Berzosa
‘El Pajarito’ Toni Casulleras plega ales i va deixar el futbol actiu aquest passat diumenge a la Unificació Llefià // FOTO: Eduardo Berzosa

EDUARDO BERZOSA

No és un futbolista més que deixa la pràctica activa de l’esport que més li agrada, ‘El Pajarito’ Casu plega ales després de tota una vida dedicada a la seva passió. Aquest passat diumenge la Unificació Llefià va acomiadar al seu ídol.

Aliat sempre del gol i amb més de 500 partits a la seva esquena a Primera catalana, aquest davanter, sobrenomenat ‘El Pajarito’, ja que així li va batejar el seu company Raúl Gutiérrez al Canyelles, surt per la porta gran.

‘EL PAJARITO’ NOMÉS TÉ 13 ANYS

Encara que el rellotge estigui a punt de marcar els 42, Casu no oblidarà mai un llunyà 26 d’octubre del 2008. Li va explicar al nostre company Jordi Mèlich al ‘Tot gira’ de Catalunya Ràdio.

TONI CASULLERAS A CATALUNYA RÀDIO

Una història apassionant d’aquest treballador del futbol que atén a Futbocatalunya amb tota amabilitat i un agraïment infinit a tothom. PB Barcino, Tragurà, Poble Sec, Barceloneta, Canyelles, Carmelo i Unificació Llefià han estat casa seva.

El capità badaloní sempre ha estat molt estimat per aficionats, companys i tècnics // FOTO: Eduardo Berzosa
El capità badaloní sempre ha estat molt estimat per aficionats, companys i tècnics // FOTO: Eduardo Berzosa

“ELS JOVES VÉNEN MOLT FORTS I LA SALUT SEMPRE ÉS EL PRIMER”

Què li van dir ahir els seus companys, la gent, la seva família quan deia adéu?

Va ser un dia de celebració amb moltíssimes mostres d’afecte, celebrant la màgia que et dóna aquest esport en poder conèixer gent meravellosa.

Què és el que fa que una persona estigui fins als 41 anys jugant en categories amateurs?

És fàcil contestar: l’amor per aquest esport, les ganes i la il·lusió sempre les he tingut, però al final l’edat pesa. Els joves vénen molt forts i la salut sempre és el primer.

“HEM DE SABER QUE TENIM UNA SEGONA OPORTUNITAT A LA VIDA”

Pensa ara ser entrenador?

Porto ja 7 anys treballant amb el futbol base del club i m’encanta formar als més petits; amb els no tan petits tinc moltíssimes ganes d’obrir aquesta porta però a poc a poc.

26 d’octubre de 2008, és a dir, només té 13 anys de vida, encara no és vostè ni cadet. Aquesta imatge del suec Erikssen li haurà fet recordar moltes coses.

Fa 13 anys, i la veritat és que quan vaig veure això d’Erikssen es va remoure tot: records vivències…però hem de ser agraïts i saber que tenim una segona oportunitat a la vida. No cal malgastar-la, per això jo crec que és el que he fet, aprofitar fins al meu últim minut en el camp.

Casu, al costat de Jordi Souto, el seu major valedor en el món del futbol // FOTO: Eduardo Berzosa
Casu, al costat de Jordi Souto, el seu major valedor en el món del futbol // FOTO: Eduardo Berzosa

“GANES I IL·LUSIÓ SEMPRE HE TINGUT”

I a partir d’ara, què?

A partir d’ara comença una nova etapa, ja que continuaré treballant per a aquest club al qual adoro i vinculat a aquest meravellós esport. A poc a poc s’aniran obrint portes, segur.

Gràcies, crack, ‘El Pajarito’ Casu plega ales