El nou Olot ja roda encara que amb molta humilitat

Humilitat és la paraula que més han repetit el president, tècnic i jugadors de la UE Olot com a nou equip de segona divisió B. Però a la renovada plantilla encara li falta la guinda per a la temporada 2013-2014

La UE Olot 2013-2014 ja marxa oficialment a les ordres del tècnic Edu Vílchez i sota la presidència de Joan Agustí. Amb un total de 17 cares noves (diversos jugadors estan a prova), la família de la Unió Esportiva comença amb totes les il·lusions per deixar el seu segell en la nova categoria encara que amb els peus al terra. Sense estridències. Sense grans  creure’s millot que cap altre, encara que saben que l’etiqueta de favorits anirà sempre amb l’equip.

“És molt ràpid per dir moltes coses encara que crec que tenim un grup que sabrà adaptar-se”, va comentar el tècnic Edu Vílchez a qui no se li havia escoltat des del seu aterratge per acabar d’aconseguir l’ascens desitjat a la categoria de bronze. “Sortirem a per totes, a lluitar”, va insistir un entrenador que prefereix anar pas a pas.

El mateix discurs que va pronunciar el president, Joan Agustí, i que se sustenta en els conceptes d’humilitat i il·lusió. “La mateixa que teníem quan estàvem a Regional. Cal omplir el camp i que l’afició torni a estar en tots els partits amb nosaltres”,. El màxim dirigent de l’entitat de la Garrotxa, que no va voler desvetllar si hi haurà alguna incorporació més al somiat projecte, confia en les negociacions del secretari tècnic David Comamala per posar-li la guinda a aquest nou ‘pastís’. Volen un davanter golejador que pugui acompanyar a Uri i Carlos.