El Nou Estadi és el fortí de Primera RFEF

El Nàstic conta els seus partits per victòries al Nou Estadi, on ha guanyat els quatre partits. L’últim, contra un Sabadell que es complica la vida. Cornellà i Barça B també guanyen a la setena jornada

El Nàstic està intractable a Tarragona // FOTO: Nàstic

@JordiMestres_

Ser sòlid a casa és una base habitual pels equips que volen estar a dalt. És el cas del Nàstic de Tarragona, que aquesta temporada està mostrant la seva millor cara al Nou Estadi. Barça B, Betis Deportivo, Alcoyano i Sabadell han caigut al feu grana. 12 punts de 12 possibles que consoliden a l’equip de Raül Agné a la zona alta, on ara mateix ocupa la quarta posició. És el millor equip català ara mateix d’una lliga que comanda amb autoritat el Villarreal B.

EL FORTÍ DEL NOU ESTADI

El filial groguet, amb 19 punts, és el líder i amplia a sis la distància amb els seus immediats perseguidors. La jornada 7 va acabar amb 5 victòries locals, 4 empats i 1 victòria visitant, amb un total de 28 gols, 19 locals i 9 visitants. Com dèiem, la del Nàstic va ser de les més destacades.

I és que els grana van superar per la mínima a un Sabadell en caiguda lliure. Els arlequinats van ser millors i van tenir fins a cinc ocasions de gol clares, amb un gol fantasma inclòs. Però el gol, precisament, és el gran mal d’un Sabadell que n’ha marcat dos en set jornades. El Nàstic, molt més efectiu, va sentenciar el partit amb un nou gol del revulsiu Fran Carbia.

EL CORNELLÀ TOMBA EL CASTILLA DE RAÚL

Una altra victòria per la mínima va ser la del Cornellà contra el Real Madrid Castilla. Un gol de Chiki al minut 87 va donar els tres punts a l’equip de Raül Casañ, que no ha perdut cap dels seus últims tres partits a casa. De fet, la millora competitiva verda des de les dues primeres derrotes consecutives és més que destacable. El Cornellà ha sumat 10 punts dels últims 15 i mira cap amunt.

El Cornellà es va imposar al Real Madrid Castilla // FOTO: UE Cornellà

No es pot dir el mateix del Costa Brava. El cas dels gironins és invers al del Cornellà. Van començar bé, però estan en una caiguda lliure preocupant. En els últims dos partits l’equip d’Oriol Alsina ha encaixat vuit gols i només n’ha marcat un. L’Algeciras va penalitzar de valent als gironins, amb una maneta. El Costa Brava, amb sis punts, ocupa plaça de descens a Segona RFEF ara mateix.

PATIMENT I VICTÒRIA BLAUGRANA

El Barça B, per la seva part, està amb 11 punts i només un el separa de la zona de promoció d’ascens a Segona Divisió després de tenir el partit contra l’Andorra ben encarat, amb un 2-0 que semblava donar tranquil·litat. Tot i això, el gol de Carlos Martínez a la última jugada de la primera part va canviar el panorama. L’equip del Principat va prémer l’accelerador i al filial li va tocar patir. Finalment, victòria blaugrana i tres punts al Johan.