El Nàstic obre el Mercat de fixatges amb Iván Aguilar

El jugador andalús, Iván Aguilar, s’ha convertit en el primer fitxatge del Nàstic de Tarragona en aquest mercat d’hivern. Encara que tindrà fitxa del filial, aquest davanter golejador és el primer d’una llista que no es presumeix molt extensa per als equips catalans de la Segona B


REDACCIÓ
redaccio@futbolcatalunya.com

Primer reforç en aquest mercat d'hivern FOTO: WEB NÀSTIC
Primer reforç en aquest mercat d’hivern FOTO: WEB NÀSTIC

S’obre el mercat d’hivern i no s’endevinen grans moviments al mercat encara que alguns es produiran. És el cas del Nàstic de Tarragona que, finalment, ha consumat l’adquisició d’Iván Aguilar per alegria del tècnic Vicente Moreno. Amb 22 anys i natural de Benalmàdena, el davanter andalús reforçarà als grana a només sis punts de la quarta plaça de promoció. A Iván li pot seguir algun futbolista més encara que el Nàstic ha d’utilitzar la via del filial, doncs no pot fitxar en estar denunciat per un exjugador.

Iván arriba i poden sortir en les properes hores tant Pablo Marí com Lucas Viale. El primer estudia, segons el Diari de Tarragona, una oferta d’un equip de Líbia mentre el segon podria tornar al CE L’Hospitalet.

TOTS EN LA MATEIXA SITUACIÓ

El Nàstic ha estat el primer en anunciar el fitxatge d’Iván Aguilar encara que caldrà estar atent a la resta dels equips catalans de Segona B a els qui l’economia estreny, com a tots, sense que això els vagi a frenar totalment. El Llagostera ho té millor que ningú. No sembla que el conjunt gironí vagi a moure peça encara que el seu polivalent director esportiu, Oriol Alsina, pot opinar el contrari.

Si el Llagostera està ferm en el liderat del grup al costat del At. Balears, Lleida Esportiu, L’Hospitalet i Nàstic estan a només tres, quatre i sis punts, respectivament, de la desitjada quarta plaça. Amb tota la segona volta per davant, la il·lusió per ficar-se en la promoció d’ascens és tota una realitat i els ilerdencs de Toni Seligrat podrien esforçar-se i contractar diverses cares noves per a aquest objectiu; sona l’ex Adrià Gallego i s’apunta també a la contractació d’un migcampista i un davanter més. L’Hospi, a qui l’arribada de Kiko Ramirez els ha retornat on els correspon, espera novetats des de Tarragona.

Sembla complicat que Reus i Sant Andreu s’obliguin més al seu pressupost, però no es descarta que roig-i-negres i quadribarrats treguin alguns diners i molta imaginació per no sofrir més del compte. Aquesta és la mateixa idea d’un Badalona que ha hagut de combatre amb l’infern del descens des del primer dia. Els de Piti veuen més clares les sortides de Ferran Tacón i Alex Sánchez que les imperioses arribades que ajudin a sumar més gols i els llevin aquest ‘honor’ de ser els tercers (15) menys realitzadors del grup. El gran esforç defensiu del grup escapolat té nul·la recompensa. És el mateix problema amb el qual explica Manolo Márquez i el seu Espanyol al que se li va notar certa millora enfront d’un Olot en el qual Arnau Sala espera algun reforç.

Més difícil ho té, i no és descobrir res, el Prat. Els de Pepe Delgado segueixen sense sortir de la posició de cuers encara que nou punts no són tants per intentar un miracle encara possible. Cada dia més complicat, però no impossible. Segur que Quiñonero i la seva junta oferiran alguna variant per a aquesta segona part de la Lliga als potablava o, molt ràpid, es començarà a pensar en la propera campanya, a Tercera.