El Nàstic és la bèstia negra del Barça B

L’equip grana acumula quatre victòries consecutives contra el filial, la última per la mínima gràcies a Robert Simón. Són set gols dels tarragonins per només un dels blaugrana els darrers dos anys

@JordiMestres_

Bonilla, Nàstic
La marea grana celebra el gol de Bonilla al Johan Cruyff // FOTO: Jordi Mestres/FC

El signe dels partits entre Nàstic i Barça B darrerament és sempre el mateix: victòria grana. Ja són quatre de consecutives per un equip dirigit primer per Toni Seligrat i després per Raül Agné. L’equip tarragoní està sent una autèntica kryptonita pels blaugrana, que últimament no troben la manera de superar al seu rival. Són quatre duels, tots amb victòria del Nàstic i amb set gols dels grana per només un del filial.

La darrera va ser el passat diumenge, per la mínima i gràcies a l’oportunisme de Robert Simón. El Nàstic venia en un moment delicat, després de dues derrotes seguides en tres dies contra Sabadell (0-1) i Osasuna Promesas (3-0). Però va reaccionar per vèncer el Barça B al Nou Estadi com ja ho van fer a la 21/22 per un a zero (gol de Carbia) i la 20/21 per tres a un, amb dos gols més de Carbia i un de Roger Brugué.

Aquestes tres victòries de local s’han de sumar a l’aconseguida la passada temporada al Johan Cruyff. Segurament, aquella és la més recordada. Desplaçament massiu d’aficionats grana a Sant Joan Despí i victòria solvent amb dos gols a la primera part de Bonilla i Marc Trilles.

AGNÉ: “HEM DE SER MÉS REGULARS”

A roda de premsa Raül Agné va analitzar el moment del seu equip: “Veníem de fer un molt mal partit a Pamplona, vam intentar competir però no ho vam fer. El dia del Sabadell no vam merèixer perdre, però ho vam fer. Tot això en una setmana i ara hem jugat contra un equip de nens i hem estat molt bé”.

Raül Agné creu que el Nàstic hauria de ser més regular // FOTO: Nàstic

L’entrenador va destacar que “portem 20 gols en contra, així és impossible i no pot ser. Hem de ser més regulars”. Cal recordar que el Nàstic va ser l’equip menys golejat de Primera Federació la temporada passada i aleshores tenia problemes amb el gol, com ara: “Crec que el resultat és curt, ells ocasions de gol no n’han tingut cap”.

“A veure si som capaços de trobar una regularitat competitiva més estable. Anem cinquens a un punt del primer i no podem parar”, explicava el tècnic, que no vol aturar-se a un partit de lliga i un altre de Copa de les festes nadalenques: “Hem de mirar endavant, no endarrere. Això es celebra avui i demà, però a partir de dimarts ja hem de pensar en Alcoi”