El Nàstic acomiada 2021 sense guanyar a domicili

És difícil de creure, però el Nàstic acomiada 2021 sense guanyar a domicili igual que el Betis Deportiu; en aquesta ocasió tanca curs a Palamós enfront d’un Costa Brava que havia perdut a casa seva 16 de 24 punts disputats

El tècnic grana Raul Agné no s'explica la raó d'una nova derrota // FOTO: Nàstic

El tècnic grana Raul Agné no s’explica la raó d’una nova derrota // FOTO: Nàstic

El Nàstic acomiada amb mala nota aquest 2021 sense guanyar a domicili en cap dels 9 partits disputats (4 empats i 5 derrotes) fins a aquest moment. L’1-0 encaixat a Palamós enfront del Costa Brava deixa als de Raul Agné a la dotzena posició de la classificació.

Amb només 15 gols marcats en els 17 partits de Lliga poc es pot esperar si bé encara queden dues jornades per al final d’aquesta primera volta.

UN NÀSTIC SENSE GOL

Als 20 minuts ja es va produir la primera novetat del xoc amb pena màxima que va detenir el porter grana Alvaro González a Boris Garros encara que el rebutgi va ser per al propi davanter gironí i ho va assegurar. Per contra, Robert Simón estavellava al pal un duríssim tret al 32.

Fran Carbia va entrar per Fullana (54′), Javi Bonilla ho va fer per Ribelles (70′), Aleix Roig per Galindo (75′), Pedro per Pablo (76′) i Nil Jiménez per Trilles (76′), però res va canviar. És més, el Costa Brava va jugar amb 10 per expulsió (doble groga) a Royo (74′), però els visitants no ho van saber aprofitar.

Els set minuts d’afegit només van servir per a allargar l’agonia d’un Nàstic que acaba aquest 2021 a la dotzena posició, amb 23 punts, a 5 de la promoció d’ascens i a 7 de la zona de descens. El 8 de gener visitarà el Nou Estadi l’Albacete

RAUL AGNÉ, “AMB CARA DE TONTO”

El tècnic del Nàstic, Raul Agné va admetre que “se’m queda cara de ‘tonto’ com en molts partits que hem jugat enguany, dominem del minut 1 al 97 i hem generat prou per a no perdre”.

El resum de l’entrenador grana implica destacar que “ens arriben una vegada a porteria i de penal ens fan gol i ens queda cara de ¡tonto‘; ens falta gol, això ens penalitza perquè el joc ha estat treballat, hem intentat atacar”. La veritat és que “els rivals els costa poc per a guanyar mentre que a nosaltres ens costa guanyar. Sempre Intentes buscar explicacions i no les trobes”