El mur de Segona B és potablava

El Prat és l’equip menys golejat del subgrup 3A. Els de Pedro Dólera acumulen quatre jornades sense perdre, en les que només han encaixat una diana

Gran mèrit del conjunt potablava dirigit per Pedro Dólera encara que també amb assignatura pendent // FOTO: Oscar Yeste

Gran mèrit del conjunt potablava dirigit per Pedro Dólera encara que també amb assignatura pendent // FOTO: Oscar Yeste

@JordiMestres_

Un factor determinant per afirmar que un equip està treballat són els gols encaixats. Les defenses són claus a les lligues llargues i com diu el tòpic “l’atac et pot guanyar un partit, però la defensa dona campionats”. Aquest és el cas del Prat de Pedro Dólera.

Sense cap mena de dubte és l’equip més sòlid del subgrup 3A. Els potablava han encaixat 10 gols, els que menys de la lliga amb Carles Craviotto de porter. També, són l’equip amb millor percentatge de dianes rebudes. ¡Tan sols 0,71 per partit!.

CRAVIOTTO, MUR POTABLAVA

Aquests números mantenen les esperances de permanència de l’equip del Sagnier. El Prat, en clara dinàmica ascendent, acumula quatre jornades sense perdre. 6 punts dels últims 12 en joc, que s’han gestat en la defensa. Olot, Cornellà i Espanyol B no van poder marcar a la porteria potablava i només ho va fer el líder, el Nàstic, amb un penal transformat per Bonilla.


Només en 7 ocasions s'ha donat aquesta imatge amb el Prat com a protagonista, molt poques, per descomptat // FOTO: Oscar Yeste

Només en 7 ocasions s’ha donat aquesta imatge amb el Prat com a protagonista, molt poques, per descomptat // FOTO: Oscar Yeste

De fet, només dos equips han estat capaços de marcar més d’un gol a l’equip de Pedro Dólera i són
els casos de L’Espanyol B a la primera jornada (2-1) i L’Hospitalet el 13 de Desembre (0-2). Des d’aleshores ja fa dos mesos que cap equip li marca més d’un gol al Prat; es més, en sis dels 14 partits disputats la porteria de Craviotto ha acabat a zero.

MARCAR GOL, UN ASPECTE A MILLORAR

Amb aquests números, el Prat no hauria de patir. Però ara mateix és penúltim amb 15 punts en 14 jornades. Per què? Doncs, molt fàcil si observem la falta de gol de l’equip de Pedro Dólera. En resum: aquest és el principal problema ja que les bones estadístiques defensives contrasten amb les d’atac.

El Prat és l’equip menys golejador del grup amb molta diferència donat que tan sols ha marcat 7 gols en 14 partits. Sense anar més lluny, el segon pitjor és el Llagostera amb 11 (4 més). Mantenir la solidesa defensiva i millorar l’encert ofensiu seran dos factors claus per seguir a Segona B.