El Morell torna a canviar d’entrenador abans de menjar el raïm

Segon relleu de la temporada a la banqueta del cuer del grup 2 de Primera Catalana. Alberto Izquierdo, substitut al seu dia de Jesús Mariano Angoy, marxa de mutu acord. Isaac González és la tercera aposta del CD Morell

CAROLA UGRINOVIC @carolaugri
Alberto Izquierdo va patir al seu debut amb el Morell // FOTO: David Ferrer (fcsantboia.cat)
Alberto Izquierdo acaba la seva trajectòria al Morell // FOTO: David Ferrer (fcsantboia.cat)

Els mals resultats que han portat a l’equip a tancar la classificació amb tan sols 2 punts, molt lluny de la salvació i, sobretot no haver guanyat encara cap partit, són els principals detonants que han posat punt final a l’aventura d’Alberto Izquierdo a la banqueta del Morell.

Aventura que començava a finals del mes d’octubre quan Izquierdo es feia càrrec d’un conjunt sumit en una greu crisi de resultats. Amb la seva arribada, l’entitat buscava un canvi de rumb i, tot i que els jugadors han lluitat deixant-se la pell al camp i han protagonitzat moments de bon futbol, les victòries no han arribat, fet que ha precipitat l’adéu del míster.

Els responsables de la parcel·la esportiva morellenca s’han mogut ràpidament, no han volgut perdre el temps i el nou inquilí de la banqueta ja té nom i cognom; es tracta d’Isaac González. Precisament, fa poc més d’un any, González substituïa a Izquierdo a la banqueta del Torredembarra, encara que al final no va arribar a dirigir cap encontre.

Ara, agafa a un equip molt tocat i amb l’obligació d’aconseguir el primer triomf si vol tenir alguna opció de salvar-se a final de temporada. Un repte molt complicat pel nou entrenador i un objectiu molt clar, objectiu ara per ara molt llunyà, però que tan sols el temps i els resultats confirmaran si l’aconsegueix o no.

Més moviments

La baixa d’Izquierdo no serà l’única que es produirà a l’entitat. Tal com apunta elvallenc.cat, la meitat de la plantilla abandonarà l’equip per no haver assolit el nivell que s’esperava d’ells i es reforçarà amb jugadors de categories inferiors.

Tocarà viure mesos difícils al CD Morell en una temporada planificada per intentar tornar a Tercera Divisió i on al final hauran de lluitar per salvar la categoria.