El millor dia de la seva vida

Enric Gallego no oblidarà el 2 d’abril del 2015. A les 10 del matí naixia el seu primer fill Enzo i per la tarda marcava per a donar la victòria al Cornellà

Enric, amb el verd al cor // FOTO: Futbolcatalunya

La vida d’Enric Gallego ha canviat radicalment des que ha tornat a Cornellà. Tant pel que fa a la vessant personal com a la professional. Amb la samarreta verda posada, el davanter ha marcat 3 gols. Un més que els 2 que va marcar en any i mig a Badalona i Olot. És un altre, una versió millorada que recorda a aquell golejador al que la Tercera se li quedava petita. Ara, a més, ha madurat i té un fill. L’últim gol que va marcar va anar dedicat a l’Enzo. No podia esborrar el somriure del seu rostre i la seva cara ho deia tot. És un home feliç.

Les paraules van confirmar el que és una evidència. Acabat de sortir de vestidors, Enric afirmava a Futbolcatalunya que “ha estat un dia perfecte. Ha nascut a les 10 del matí el meu fill, vinc aquí, guanyem i a sobre amb un golet”. “Estic molt content”, apuntava i preguntat per si era el millor dia de la seva vida la resposta no podia ser més clara: “Sí, pot ser i sembla que és el millor dia de la meva vida. Amb diferència”.

“LI HE DIT AL MÍSTER QUE ESTAVA MILLOR QUE MAI”

Pel que fa al part, “tot ha anat molt bé. Ha estat cesària perquè ha nascut gran. L’Enzo ha pesat 4,8 quilograms”. Tot plegat, una gran alegria i més tenint en compte que va ser programat. Com si fos una cita al metge. El tècnic del Cornellà, conscient de la bona nova, va interessar-se pel tema: “M’ha trucat Jordi Roger preguntant si estava bé perquè havia matinat. Jo li he dit que estava millor que mai”.

I ho va demostrar al camp, amb un gol de penal. El tercer de la seva segona etapa a Cornellà, que va camí de ser tan exitosa com la primera. “Quan vaig venir aquí Jordi Roger em preguntava si vindria amb gol i li vaig respondre que deuria estar a les taquilles perquè me’l vaig deixar aquí”. Seria veritat…

“MAI HE PERDUT LA CONFIANÇA DE JORDI ROGER”

Com hem dit, la relació d’Enric i el Cornellà és com la d’una parella. Estan fets l’un per l’altre i “aquí ja ho vaig dir. És casa meva. La confiança que em dóna el míster mai l’he perdut”. Sense anar més lluny, és l’encarregat de xutar els penals. I de marcar-los, com ha fet en els dos últims partits :“Els penals s’han de marcar. La porteria es fa molt petita i el que compta són els gols”.

I les victòries, que acosten al Cornellà a la permanència a la Segona B. Després de sumar 11 punts dels últims 15 els verds en tenen 38. Falten 7 pels desitjats 45 i “s’ha d’anar pas a pas. El Cornellà és un equip que pot estar a Segona B, però si treballa com les últimes setmanes”. Enric també està demostrant que pot estar a la categoria. Per a fer-ho, però, haurà de seguir rendint com fins ara i també s’ho haurà de permetre el nouvingut: “Tothom em diu que dormiré poc. De moment, la primera estona que he estat amb ell ha estat molt bé”.