“El millor del partit? L’aplaudiment a Sergi Murga”

El titular de Toni Carrillo, tècnic del Cerdanyola, val per a resumir aquesta 15a jornada que estreny el subgrup A mentre el Banyoles enfonsa al Sant Andreu en el B. Protagonista, Sergi Murga

Una imatge per a la història. Sempre en el record de la UE Figueres i del futbol català Sergi Murga // FOTO: UE Figueres

Una imatge per a la història. Sempre en el record de la UE Figueres i del futbol català Sergi Murga // FOTO: UE Figueres

@ManuelSeguraM

A partir d’ara, a Vilatenim (minut 5), hi haurà un aplaudiment etern per a Sergi Murga, un dels nostres. Excel·lent iniciativa de la UEF i fenomenal Toni Carrillo, tècnic del Cerdanyola, per les seves primeres paraules.

SERGI MURGA, ENTRE NOSALTRES

“El millor del partit? Unir-me en el minut 5 a aquest emotiu aplaudiment al gran Sergi Murga”, va afirmar Carrillo. Una altra vegada, l’excel·lent tècnic barceloní va mostrar la seva enorme vàlua personal després d’un empat victoriós per a un líder molt seriós.

Va fallar Marc Medina (39′) una pena màxima per als locals, va col·locar Kevin (59′) l’avantatge vallesà i va igualar Pepu Soler (82′) per a sumar el seu tercer empat consecutiu.

PIME I FERRU ENFONSEN A LA UESA

En aquest grup B va haver-hi de tot: triomf local, empat i visitant, ja que es van ajornar 2 partits. L’arribada de Kiku Parcerisas a la UE Sant Andreu s’ha traduït en aquest primer triomf (tercer de l’equip) en la Lliga enfront de l’estrena de Miguel Angel Samprón per a un Sant Andreu amb 1 punt sobre 12 reeixits en els seus últims quatre partits.

Pime (33′) va resoldre amb pena màxima, va igualar Noguera (60′), però la màquina local va accelerar amb Ferru (64′) i Pime (68′), una altra vegada. Bogeria a Banyoles.

Els jugadors de Kiku Parcerisas es van multiplicar davant els quadribarrats // FOTO: UE Sant Andreu
Els jugadors de Kiku Parcerisas es van multiplicar davant els quadribarrats // FOTO: UE Sant Andreu

No va ser una bogeria per al Girona B sumar un altre triomf en la Lliga, però ja feia falta després de dues derrotes. Li va tocar caure a un Horta que tampoc reacciona amb Angoy; dificilíssima papereta per als del Feliu i Codina. Dan Coll (36′), Joel (p. 88′) i Pau Víctor (89′) van golejar.

EL TERRASSA, AL LIDERAT

D’altra banda, el subgrup A, mancant un ajornat, deixa 1 triomf local, dos empats i el triomf a domicili del San Cristóbal.

Va aprofitar el descans obligat dels graciencs el Terrassa de Juanjo García. Va patir moltíssim a casa seva enfront de l’Igualada de Carlos López, però Jaume Pascual (83′) va salvar al seu equip. Els terrassencs dormiran líders amb 1 punt més i 1 partit més.

I atenció als parroquians d’Oliver Ballabriga. Cinquè partit sense perdre, tercer gol de Mario Canti (70′) i setena decepció al Vilar per al Valls.

Mentrestant, a El Congost i a La Pobla, sumaven un punt els quatre equips. Els manresans de Ferran Costa (quart empat seguit) van col·locar l’1-0 (p. Nil 9′) i Marc Vito es va lluir davant Romo (32′) abans de fallar un primer penal (55′).

Els d’Andrés González van perdre a Pedro Bravo per lesió encara que la seva actitud i tenacitat es van traduir en l’empat (també de penal) de Kevin (90′).

Un altre xoc d’alçada es va viure a La Pobla on els de Dani Vidal no cauen des del mal record davant el Valls (6 de desembre). Amb la golejada del Nou Sardenya molt present, el filial es va lliurar a Carlos Martínez, autor dels dos gols del seu equip (19′ i 46′).

Davant, un gran Vilafranca que lluita per la tercera plaça. Escofet (10′) i Oribe (90′) van donar un punt magnífic.

En resum: Com diria Toni Carrillo: “El millor del partit? L’aplaudiment a Sergi Murga”