El millor 11 de Tercera forma un equip de luxe (2)

El periodista Carlos de Frutos analitza per a Futbolcatalunya el ‘Millor 11’ de la temporada en el Grup V de Tercera Divisió. Després del tècnic Rubén García, torn per a un representant dels mitjans de comunicació i actual cap de premsa de la UE Castelldefels

CARLOS DE FRUTOS/Periodista
Tercera, 11 ideal
El millor 11 de 3a, temp 2018-2019/INFO: JOSE M. FARTO

Tres futbolistes del Llagostera, 2 de L’Hospitalet i d’Horta i 1 de Prat, Sant Andreu, Reus B Cambrils i Terrassa formen aquest equip ideal per al periodista Carlos de Frutos, responsable de premsa de la UE Castelldefels i company durant molts anys de treball en el #futbolcat.

És una opinió més, sí, però una opinió de categoria. La seva àmplia experiència des de totes les posicions possibles en l’entitat marinera li donen capacitat per a una anàlisi ajustada (encara que es pugui pensar injust) d’un 11 ideal. Es queden fora moltíssims i grans jugadors; aquesta és la gràcia de triar onze.

UN PORTER DE CLASSE

D’entrada escullo sota pals Marcos (Llagostera), un dels millors porters catalans dels darrers lustres i que enguany ha tornat a marcar diferències amb la seva seguretat i lideratge.

DEFENSA SERIOSA

Pels laterals em quedo amb Guillem (Horta), futbolista importantíssim en el gran futbol col.lectiu el.laborat per l’Horta, sobretot per la profunditat real que ha aportat des del carril dret, i Eudald (L’Hospitalet), jugador en constant progressió, molt sòlid defensivament i que ha estat un dels valors més segurs de l’Hospi 18-19.

Pels centrals, Lucas Viale (Llagostera), qui ha posat una temporada més sobre el tapet el seu conegut i reconegut nivell competitiu, coronat amb 7 gols, i Cárdenas (Prat), el líder de la defensa menys golejada del campionat i futbolista que a Sagnier ha recuperat, indiscutiblement, la seva millor versió.

CENTRE DEL CAMP INTEL·LIGENT

Pel mig del camp opto per Adri Lledó (Horta) -ha ratllat a un nivell altíssim durant tota la temporada, seguríssim amb pilota i intel.ligent sense-, i Pitu Comadevall (Llagostera), ja que la seva espectacular cama esquerra eleva el ja increïble joc a pilota aturada del Llagostera, en el context  de la Tercera Divisió, a una altra ‘dimensió’.

GOLS MAGISTRALS

Tercera, Millor 11
Els millors futbolistes de Tercera/INF: JOSÉ M. FARTO

A les bandes ofensives escullo Josu (Sant Andreu), un dels ‘grans’ de la categoria des de fa molt de temps i que enguany ha cuallat una temporada per moments brillantíssima, incloent-hi golassos de ‘videoteca’, i Jordi Oribe (Reus B), ja que ha estat l’estilet d’un dels equips que millor futbol ha practicat, amb el mèrit afegit de fer-ho en unes circumstàncies extrafutbolístiques complicadíssimes.

En punta no sóc tampoc gaire original i em decanto per Sergi Arranz (Terrassa), qui malgrat la irregularitat del seu equip ha mantingut i fins i tot millorat les xifres golejadores del curs passat, consolidant-se entre la ‘flor-i-nata’ dels ‘killers’ de la Tercera Divisió (32 gols a les dues darreres campanyes), i per Salinas (L’Hospitalet), no només per ser el ‘pitxitxi’, sinó per la ‘voracitat’ que ha mostrat en tot moment, gana competitiva que li ha permès d’arribar a la gens menyspreable xifra de 24 gols.

És el segon millor registre de les darreres 6 temporades, només superat per les 30 xarxes de Marc Mas (Olot) a la 16-17.

El millor 11 de Tercera forma un equip de luxe (1) PER: RUBÉN GARCÍA