El Mercat de fitxatges s’anima una mica

A falta de tres mesos per a l’inici de la Lliga de 3RFEF5 (tres!), el Mercat de fitxatges sembla animar-se una mica encara que, mentre els més actius són Sant Andreu i FE Grama, Pobla Mafumet i Rapitenca encara no s’han estrenat

Juan Sosa i Albert López ja són nous jugadors de FE Grama i CE L'Hospitalet, respectivament // FOTOS: FE Grama/CELH
Juan Sosa i Albert López ja són nous jugadors de FE Grama i CE L’Hospitalet, respectivament // FOTOS: FE Grama/CELH

Amb gairebé 100 dies de marge pot sonar a broma parlar de fitxatges i fitxatges, però el Mercat de la 3RFEF sembla animar-se una mica excepció feta de Pobla Mafumet i Rapitenca. Amb la figura destaca de la UE Sant Andreu que ja pot presentar 18 cares noves (inclosos 5 juvenils), aquest dijous ha accelerat la FE Grama.

L’arribada de l’exhospitalenc Sergio Juste completa la desena d’altes, ara com ara, del conjunt que serà dirigit per Manu Peláez. Només hores abans, els colomencs anunciaven també la contractació del migcampista Juan Sosa des de Cerdanyola. Com a curiositat: els de Sta. Coloma sumen 10 altes per 11 baixes i aquesta tarda ha arribat la primera confirmació amb la continuïtat de Guillem Escarrabil. És la primera.

AIXÍ ESTÀ EL MERCAT DE 3RFEF5
MERCAT PER A ESCOLLIR

El que és cert és que no sols el temps juga a favor de possibles eleccions sinó també el fet que 1RFEF i 2RFEF oferiran bones oportunitats d’última hora. No han donat temps per a especulacions Sant Andreu, Tona i Castelldefels perquè els de Xavi Molist sumen 18 i encara pendents de davanters.

D’altra banda, el nouvingut conjunt osonenc de Ricard Farrés ja va donar les ordres oportunes al seu actiu president Quim Carandell. El jove mandatari porta mitja dotzena d’entrades per 7 sortides, ja que el bloc (15) serà la seva gran basa.

En tercer lloc, apareix el Castelldefels de Miki Carrillo amb 9 adquisicions i 13 comiats perquè el tècnic només manté a 7 tradicionals.

Tot un veterà com Sergio Juste aterra en Sta Coloma // FOTO: Grama TV
Tot un veterà com Sergio Juste aterra en Sta Coloma // FOTO: Grama TV

Tot el contrari es viu a Badalona després de l’adéu del tècnic Javi Moreno doncs la realitat encara és pendent dels despatxos com també segueix el Cerdanyola en la 2RFEF.

No tenen pressa ni els de Toni Carrillo ni Europa ni San Cristóbal (només 5 baixes) i treballen amb màxima discreció Vilafranca i Vilassar.

Finalment, atenció a Rapitenca i Pobla de Mafumet així com un Girona B que només ha donat una baixa, que se sàpiga, Adrià Méndez (Peralada).