El Mercantil torna a ser el de sempre

Cinc jornades han estat suficients perquè el Mercantil de Marc Xala torni a demostrar que ha d’estar en l’elit. Amb l’objectiu de mirar sempre a dalt, l’equip dirigit per Marc Sala torna a ser el de sempre

L'equip blaugrana està jugant un inici de temporada sensacional // FOTO: @jmguarch

L’equip blaugrana està jugant un inici de temporada sensacional // FOTO: @jmguarch

EDUARDO BERZOSA

3 victòries i 2 empaten situen al CE Mercantil en la segona posició de la Lliga Nacional juvenil 2022-2023, a només un punt del líder Cornellà B. Extraordinari registre amb 11 punts, 11 gols marcats (màxim realitzador al costat de Gimnástic Manresa) i només 4 rebuts.

Encara que la Lliga només ha fet que començar, la veritat és que els blaugranes estan marcant una bona trajectòria i la volen mantenir. Primer objectiu: superar a la Unió Futbol Base Jàbac i Terrassa a Can Jofresa,

HUGO I MERCANTIL

Un dels habituals, el capità Hugo Santana, amb tres temporades ja en el conjunt sabadellenc, creu que “som conscients que estem en una bona dinàmica, però això només ha fet que començar, i això és Nacional”. És a dir, estem “en una lliga molt competitiva i igualada, i, per tant, en cada partit et va la vida. En el vestuari es respira un ambient molt positiu i això ajuda a tirar els partits endavant”.

El capità Hugo Santana prefereix serenitat per sobre de tot // FOTO: @jmguarch

El capità Hugo Santana prefereix serenitat per sobre de tot // FOTO: @jmguarch

La idea des que va començar el curs era fixar-se en el primer partit que toqués. “Des del primer moment que ens reunim van tenir clar que el nostre fi anava a ser anar partit a partit”, comenta. La realitat és que aquest Mercantil, campió del grup 3 la temporada passada, és “un equip nou en la categoria que ve de preferent i, per tant, busquem evitar el descens costi el que costi”.

Somiar és gratis inclòs somiar en l’ascens a la Divisió d’Honor, ja que “òbviament a qualsevol le gustaria pujar, però repeteixo que és una Lliga molt igualada i no se sap el que pot arribar a passar”.